Trouwfotograaf Den Haag | Loveshoot in Puerto Rico Damaris en Hunter

Trouwfotograaf Den Haag | Loveshoot in Puerto Rico Damaris en Hunter

/ 04 augustus 2018

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, loveshoot, Puerto Rico, Zonsondergang

Een Urban loveshoot op een tropisch eiland

 

Bij een loveshoot in Puerto Rico denk je al snel aan witte stranden, palmbomen en een ondergaande zon. Dat alles bij elkaar maakt een super romantische setting voor een fotoshoot. Maar Puerto Rico heeft veel meer te bieden voor een unieke tropische verlovingshoot.

 

Damaris en Hunter wonen in het hartje van San Juan, de hoofdstad van Puerto Rico. Zij wilde in hun fotoshoot terug laten komen wat zij graag doen. Hoe een dag uit hun leven er uit ziet als ze samen leuke dingen gaan ondernemen. Op deze manier kon ik via unieke en toch voor hun hele speciale foto’s hun verhaal vertellen. Een loveshoot zoals dit fotograferen, geeft een hele relaxte sfeer. Minder poseren tijdens de fotoshoot, iets wat veel stellen als erg prettig ervaren. Je legt vast wat er gebeurt met hier en daar een kleine aanwijzing om het er nog net iets beter uit te laten zien.

 

Lekker ontspannen tijdens de fotoshoot

 

Gewoon lekker een stukje wandelen door deze kleurrijke omgeving en je creativiteit voor mooie foto’s de vrije baan geven en “het licht vinden”. Zo begonnen we aan deze loveshoot in San Juan Puerto Rico en kwamen we al snel bij iets prachtigs. Na dat Puerto Rico 3 orkanen had overleefd, zijn er veel acties opgezet op de spirit van de lokale bevolking er weer bovenop te krijgen. Een lokale kunstenaar heeft in vele plaatsen over het hele eiland de vlag van Puerto Rico op hele gebouwen getekend. Het doel is 78 hand gekozen gebouwen zo te beschilderen, ze zijn nu ongeveer bij de 60! Dus daar moesten we zeker een paar toffe foto’s maken tijdens deze loveshoot.

 

Loveshoot San Juan

 

Loveshoot San Juan City

 

Langs de kant staan in Puerto Rico altijd kleine kraampjes waar iets wordt verkocht. Vers fruit, home cooked meals, bloemen en in dit geval oude boeken. Een stand waar ze regelmatig oude boeken halen om lekker op het strand te kunnen lezen. Supergaaf om het stadse leven in terug te laten komen in de foto’s terwijl zij gewoon hun eigen ding doen.

 

Loveshoot San Juan boekenwinkel

 

Loveshoot San Juan boeken

 

Een kleurrijke verlovingshoot in San Juan

 

Condado, het gedeelte van San Juan waar wij doorheen liepen, staat ook bekend om haar “murals”. Hele muren bespoten met grafitti, super veel kleur, geeft een mooi urban feel aan deze loveshoot foto’s. Een van hun vrienden was de artist van deze grafitti, over welke foto denken jullie dat ik het heb?

 

Loveshoot San Juan Graffiti Wall

 

Loveshoot San Juan Graffiti Wall hug

 

Loveshoot San Juan Graffiti tunnel

 

Finding the light tijdens de fotoshoot

 

“Finding the light” tijdens een fotoshoot, wat bedoel ik daar nu eigenlijk mee? Om award winning bruidsfotografie en destination loveshoot foto’s te kunnen schieten moeten er 5 verschillende aspecten samen komen in een beeld. Een daarvan is het licht, daar begint je foto mee. Het licht geeft dynamiek aan je foto en kan iemand er goed uit laten zien, of een stuk beter ;). Met de ondergaande zon is dit prachtig en kun je heel goed de schaduwen gebruiken wat een foto heel interessant maakt.

 

Loveshoot San Juan Bloemen muur

 

Loveshoot San Juan bloemen muur love

 

Daarna kijk je naar de locatie, hoewel dit niet altijd doorslaggevend is. Eerder in mijn carrière lag mijn focus heel veel bij de achtergrond wat voor mij doorslaggevend was voor een goede foto. Nu vind ik het belangrijker dat het licht, de pose en met name de expressie goed is en dat alles elkaar complementeert. Tevens met een goede lens kun je de achtergrond goed wazig maken waardoor alle aandacht naar het bruidspaar gaat.

 

Loveshoot San Juan straten

 

Genieten tijdens Loveshoot San Juan

 

Romantische loveshoot op een tropisch strand

 

Uiteraard mocht het strand niet ontbreken tijdens een fotoshoot in het tropische Puerto Rico. Wie wil nu geen mooie romantische foto’s op het strand bij de ondergaande zon. We moesten een stukje lopen naar de plek waar veel rotsen waren, de plek op het strand waar we foto’s wilde gaan maken. Dit zijn ideale momenten om een verliefd stel lekker samen te laten wandelen en van een afstandje foto’s te maken. Hun lekker laten genieten van elkaar en de muziek op de achtergrond. Met de zon net onder en geen direct licht meer op hun, gaf dit super zacht licht en hele zachte kleuren. Een waanzinnige romantische setting voor intieme foto’s van een prachtig stel.

 

Loveshoot strand San Juan

 

Romantische Loveshoot strand San Juan

 

Aangekomen bij de rotsen werd het heel snel erg donker en moesten we de flitser gaan gebruiken. Heel leuk om de plaats van de flitser af te wisselen. Uiteraard de foto’s met de flitser op hun gericht waardoor je hun heel goed kan zien, en zelfs hun reflectie in het water is terug te zien in deze foto’s. Wat ook een van mijn favoriete manier van flitsen is, is de flitser achter het stel te zetten. Dit geeft een nog romantischere sfeer en gaat de aandacht nog meer naar de emotie. Ik ben benieuwd wat jullie het mooist vinden, laat hieronder een comment achter en vertel me waarom je wat het mooist vindt!

 

Loveshoot strand San Juan ondergaande zon

 

Romantische Loveshoot strand San Juan ondergaande zon

 

Ontspannen na de fotoshoot

 

Van zo’n fotoshoot krijg je natuurlijk wel dorst en trek in wat lekkers. Damaris en Hunter namen me mee naar een van hun favoriete tentjes in San Juan. Het leuke was, ze dachten dat hun loveshoot er op zat, niets leuker om dan toch nog wat foto’s te maken. Er is dan toch een soort van ontspanning te zien op de gezichten, of kwam dat door het uitzicht op heerlijke koude cocktails?!

 

’s Nachts komt San Juan pas echt tot leven. Alle kroegen en eettentjes gaan open, de mensen komen naar buiten, gezelligheid al om. Mensen lachen, drinken, er speelt overal salsa en mensen dansen op straat. Dit is een avond uit in San Juan Puerto Rico! Uiteraard kan je in deze setting hele toffe foto’s maken tijdens een verlovingshoot in het buitenland.

 

Ontspannen na Loveshoot San Juan

 

San Juan nightlife fotoshoot

 

Fotoshoot Plaza Las America San Juan Puerto Rico

 

Je eigen loveshoot in het buitenland

 

Steeds meer word ik gevraagd om naar het buitenland te vliegen voor een verlovingshoot of afterwedding shoot. Stellen die mij meevragen, om voor op hun belangrijke plaatsen award winning foto’s te maken. Zouden jullie ook mooie en romantische foto’s willen van een vertrouwde fotograaf uit Nederland, neem dan even contact met me op en vraag naar de mogelijkheden.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG