Trouwfotograaf Den Haag Loveshoot in Chicago | Sandra en Stefan

Trouwfotograaf Den Haag Loveshoot in Chicago | Sandra en Stefan

/ 05 januari 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Chicago, Destination Loveshoot, loveshoot, Trouwfotograaf

I love a loveshoot!

Chicago Skyline

Helemaal als dit een destination loveshoot is. Op unieke plaatsen bijzondere foto's maken met hele leuke stellen, dat is toch het mooiste wat er is. Zo mocht ik afreizen naar Chicago voor deze te gekke fotoshoot met Sandra en Stefan. Een Nederlands stel die een half jaar in Chicago wonen vanwege werk en voor ze weer terug naar Nederland kwamen nog een keer heel graag een loveshoot met z'n tweeën wilden doen in downtown Chicago. We begonnen natuurlijk bij een van de meeste bekende atracties van Chicago "The Bean".

Loveshoot downtown Chicago

Destination Loveshoot Chicago

Heerlijk om de liefde tussen twee mensen te zien

De wens van Stefan en Sandra was hun in Chicago te fotograferen. Met zoveel mooie uitzichten is het heel verleidelijk om dit ook veel vast te leggen. Dan moet je niet vergeten ook de tijd voor een aantal close-up shots te nemen en echt goed de connectie tussen twee verliefde mensen vast te leggen. Tijdens deze destination loveshoot in chicago ging dit zo makkelijk, heerlijk om te zien hoeveel twee mensen van elkaar houden en zo natuurlijk met elkaar zijn. Hier een aantal van mijn favorieten.

Liefdevolle blik tijdens loveshoot in Chicago

plezier tijdens loveshoot in Chicago

lief fluisteren tijdens loveshoot in Chicago

Wat zou hij gezegd hebben tijdens loveshoot in Chicago

Loveshoot Millenium Park Downtown Chicago

Chicago is een grote stad met bijna 3 miljoen inwoners, dus altijd een drukte. Maar zeker rond de kerstdagen is het super druk met alle activiteiten die er te doen zijn in Millenium Park. Ideaal voor een romantische date. Je kunt er schaatsen op de ijsbaan, heerlijk wandelen en genieten van alle kerst verlichting. Leuk om die menigte af en toe terug te laten komen in de foto's om zo het gevoel van de kerst drukte in Chicago toch terug te laten komen. 

Destination Loveshoot Millenium Park Chicago

Destination Loveshoot Millenium Park Chicago Kerst

Award Winning Destination Loveshoot Millenium Park Chicago

Zonsondergang tijdens Destination Loveshoot

Wie wil dat nou niet, een zonsondergand tijdens een loveshoot. Normaal denk je dan aan een mooie warme dag in de zomer en niet zo snel aan de winter. Met de zon die onder ging, koelde het snel af in het winterse Chicago. Echt super hoe Sandra en Stefan de kou trotseerde en diehard zonder jas op de foto gingen. Gelukkig hielden ze elkaar lekker warm met heerlijke knuffels voordat het echt te koud werd.

Skyline Chicago destination loveshoot Amerika

 

Sunset Loveshoot Millenium Park Chicago

Sunset Destination Loveshoot Millenium Park Chicago

Kerst Destination Loveshoot Chicago

Een prachtig verlichte kerstboom maakt een ideale achtergrond voor loveshoot foto's. De vele kleuren die onscherp terug komen in de foto geven sfeer aan de foto en brengt daardoor nog meer aandacht naar het verliefde stel. Met de enorme drukte met alle mensen die er op de foto wilde gaan met hun selfiesticks, was het een uitdaging om ze er niet allemaal op te krijgen. Maar het gebruiken van een flitser kun je heerlijk met het licht spelen voor unieke shots.

Kerst loveshoot Chicago

Christmas Destination Loveshoot Chicago

Christmas couple photoshoot Chicago

Tijd om binnen op te warmen

Sandra en Stefan hadden een mooi hotel/bar uitgekozen om op te warmen met een glaasje wijn na deze frisse loveshoot. Het duurde even voor dat we bediend werden, dit moment heb ik natuurlijk meteen gegrepen om in deze mooie bar nog wat toffe shots te schieten. Dit vind ik een van de gaafste dingen van fotografie, alles wat op je pad komt gebruiken en kickass foto's te maken. 

Virgin hotel destination loveshoot Chicago

Virgin bar destination loveshoot Chicago

Virgin bar hotel destination loveshoot Chicago

Virgin hotel destination couple shoot Chicago

Finishing in Chicago Style

Uiteraard mocht een afsluitende epic foto niet ontbreken van deze shoot. Hoe tof om dan met het Chicago Theatre op de achtergrond iets tof te doen. Met een flitser acht hun in het Subway huisje, hun van achteren verlichten en het nachtleven van Chicago laten zien!

Chicago Theatre engagement shoot


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG