bruidsfotograaf den haag | loveshoot Wassenaar Leiden Kay en Junito

bruidsfotograaf den haag | loveshoot Wassenaar Leiden Kay en Junito

/ 28 november 2016

CATEGORIEËN: Huwelijksaanzoek, Leiden, loveshoot, Wassenaar

Een super leuk stel helemaal uit Chicago Amerika voor een Loveshoot/Verlovingsshoot, wat gaaf! Ze waren voor het eerst een week samen op vakantie naar Europa en wilde dit vastleggen in een van de mooiste parken in de buurt van Leiden, Den Haag of Wassenaar. We zijn vroeg in de ochtend naar het Pan van Persijn gegaan om met de mooie opkomende herfst zon deze verlovingsshoot te doen. Eerder die week was hij al op een knie gegaan in Amsterdam, de spanning was te groot om nog langer te wachten. Natuurlijk zei ze meteen ja!! 

Het vroeg opstaan werd beloond met prachtig licht wat door de ochtend mist scheen. Samen met m'n assistent die het reflectie scherm bediende en voor een paar foto's ook m'n flitser, konden we deze prachtige beelden maken. Super blij met het resultaat van dit geweldige paar.

Op naar de bruiloft in Wisconsin Amerika!!

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG