Bruidsfotograaf Den Haag Loveshoot | Fotografeert Eigen Huwelijks Aanzoek in Puerto Rico

Bruidsfotograaf Den Haag Loveshoot | Fotografeert Eigen Huwelijks Aanzoek in Puerto Rico

/ 08 januari 2017

CATEGORIEËN: Cueva de la Ventana, Huwelijksaanzoek, Proposal, Puerto Rico

Per jaar fotografeer ik als bruidsfotograaf in Den Haag vele loveshoots en bruiloften en heb hier enorm veel plezier in. Ik vind het geweldig om de liefde tussen twee mensen vast te leggen waar nog jaren lang met plezier op terug gekeken kan worden. Nu was het tijd om m'n eigen vriendin ten huwelijk te vragen. Het begon natuurlijk met het vinden van de juiste ring. Ik wist precies wat ik wilde en na een bezoek aan de juwelier Le Mariage in Den Haag was ik meteen verliefd op die ene perfecte verlovingsring. Nu was het alleen nog een paar maanden wachten tot hij klaar was en tot we op vakantie zouden gaan naar Puerto Rico, het plan was om haar daar ten huwelijk te vragen.

De ring zat diep in m'n fotografie tas verstopt die ik mee zou nemen als handbagage. Aangekomen bij de security van schiphol werd door de scan gehaald en werd deze apart genomen. Gelukkig wilde ze alleen de fotografie spullen controleren en ging hun aandacht niet naar het kleine doosje waar de ring in zat. Alles was in orde en we konden verder reizen met onze eerste vlucht naar Madrid en daar de volgende vlucht te pakken naar San Juan Puerto Rico.

Het plan was om het vroeg in de vakantie te vragen zodat we de rest van de tijd volop konden genieten als een verloofd stelletje. We zouden de eerste dag naar de Arecibo Observatory gaan. Dit station komt voor in Charina d'r favoriete film Contact en ze wilde dit altijd al een keer bezoeken. Ik had eigenlijk geen idee wat we te zien zouden krijgen, maar mijn idee was om het daar te vragen. Daar aangekomen was het erg indrukwekkend, maar het gevoel om haar daar ten huwelijk te vragen had ik niet. 

Na dit bezoek zijn we door gereden naar de grotten van Camuy, met het idee om haar daar te vragen in de grot met het mooie uitzicht over de vallei. Eenmaal daar aangekomen bleek dat ze dicht waren in tegen stelling tot wat er op de website stond. De dame voor de poort vertelde ons dat Cueva de la Ventana wel open was en dat het maar 30 minuten rijden was om daar te komen. Per toeval kwamen we er toen achter dat dat eigenlijk de grotten waren die we wilde bezoeken.

Daar aangekomen meteen de kaartjes gekocht voor de eerstvolgende rondleiding in de twee grotten. We waren met ongeveer een groep van 50 mensen, het zou dus een uitdaging worden om het shot wat ik voor ogen had te maken. Gelukkig vermoedde ze nog helemaal niets omdat we eigenlijk bij iedere vakantie wel een mooie foto van ons samen proberen te maken. We hadden dus al besproken om aan het einde van de groep te blijven en als iedereen weg was snel een foto te maken.

Aan het einde van de grotten rondleiding kwamen we aan bij dit prachtige uitzicht over de vallei door de opening van de grot. Hier wilde we graag op de foto. De spanning begon nu echt toe te nemen met het klaar zetten van de camera op het statief met afstandbediening en het uitzoeken van de beste hoek, vooraf scherpstellen, instellen van de settings en waar en hoe ze moest gaan staan. Het leek wel uren te duren voordat alle mensen het hadden gezien en weer door de gids meegenomen werden (was uiteindelijk maar 15 min).

En toen was het zo ver, m'n hart bonsde in m'n keel toen ik het doosje met de ring in m'n broekzak deed. Hopelijk had ze niets gezien en zou ze niets geks opmerken terwijk ik naar haar toe liep. De eerst foto maakte ik hoe zij er graag op wilde staan zoals ze aan mij had aangegeven. Daarna gaf ik haar een grote knuffel en een zoen en haalde het doosje uit m'n broekzak terwijl ik haar beet hield. En toen was het zo ver, na wat lieve woorden op een knie met de grote vraag, "Will you marry me?" Haar antwoord: OH MY GOD, WHAT ARE YOU DOING... YES!!!!! We kregen een staande ovatie en luid gejuich van de andere 50 deelnemers.

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG