Trouwfotograaf Den Haag | Loveshoot in Rotterdam Toby en Chantal

Trouwfotograaf Den Haag | Loveshoot in Rotterdam Toby en Chantal

/ 20 oktober 2018

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Bruidsfotografie, Destination Wedding, Rotterdam

Je vrouw verrassen met een fotoshoot

Je vrouw verrassen met een fotoshoot voor jullie 1 jarig jubileum, hoe romantisch! Dit deed Toby voor Chantal nadat de geplande fotoshoot helaas niet door kon gaan vanwege het slechte weer op hun trouwdag.

Vandaag exact een jaar geleden zeiden Toby en Chatal "I Do" tegen elkaar in Rotterdam. Net als ieder bruidspaar hoop je op mooi weer op je trouwdag, maar het blijft natuurlijk Nederland, dus het weer zit niet altijd mee. Door de regen konden we toen helaas de geplande buitenshoot niet doen. Een stevige wind en regen dat zelfs omhoog leek te komen, weerhielden ons er van om in een prachtig natuurgebied genaamd de Rhoonse Grienden in Rotterdam foto's te maken. 

Dan komt de creativiteit naar boven en hebben we in de binnenlocatie hele toffe foto's gemaakt waar ze nu nog steeds van genieten met hun mooie fotoalbum. De rest van de dag liep perfect, maar ergens wilde ze altijd nog een keer foto's maken op deze locatie. Toby als een geweldige man, had dit onthouden en had mij gevraagd om dit als verassing te doen voor hun 1 jarig jubileum en verjaardags kado, natuurlijk zei ik ja!!

Een heerlijke herfst fotoshoot in de Rhoonse Grienden

Het zonnetje scheen, een strak blauwe lucht en op een gegeven moment zelfs warm genoeg om zonder jas buiten te lopen en heerlijk te genieten in de natuur. Een ideaal recept voor een mooi fotoshoot in de herfst. 

Herst fotoshoot

Blue Skies fotoshoot

Prachtig herfst licht

Ik hou van loveshoots in de herfst. De herfst heeft altijd super mooi licht. De zon staat wat lager en gaat daardoor meer door de atmossfeer wat die mooie warme gloed aan het licht geeft. Ben je net ten huwelijk gevraagd, dan is dit een mooi moment om tijdens deze mooie dagen foto's te laten maken. Ook een goed moment om jullie fotograaf goed te leren kennen voordat hij jullie trouwdag gaat fotograferen.

Warm herfst licht

mooi herfst licht

Vaker fotoshoots doen

Hoe tof is het, als je een goede klik hebt met je fotograaf, om vaker een fotoshoot te doen. Dit was de derde keer dat Toby en Chantal voor de lens stonden en dat was te merken. Ze waren super relaxed, grappig, wisten nog wat van m'n tips die ik ze tijdens de andere shoots had gegeven. De ontspanning zie je dan ook echt terug in de foto's. Lekker gek doen, elkaar lief hebben en vooral lekker genieten van elkaar. 

lol maken tijdens je fotoshoot

genieten tijdens je loveshoot

Om iedere bocht weer nieuwe ideeen

Heerlijk om de elementen te gebruiken die een situatie je geeft. Lichtval, de bomen, de lucht, water, schaduwen, dit alles is mooi om in je composities van de foto's te gebruiken. Hierdoor krijg je zoveel verschillende looks met je foto's in hele korte tijd. Dit is 1 van de dingen waarom ik zo van fotografie hou en hier het liefst een verliefd stel voor de lens hebt staan om iedere keer weer unieke beelden te maken en de emotie en gevoelens van dat moment vast te leggen waar jaren later nog van genoten wordt!

Framing the couple

Gebruik maken van de natuur

Wandelen tussen de knotwilgen in Rotterdam

You are my sunshine


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG