Paco's Blog

  • Het mooie lente weer is weer op komst, dus de ideale tijd is weer aangebroken om leuke familie fotoshoots in te plannen. Leuk voor een verjaardag van opa of oma, vaderdag/moederdag of gewoon leuk om nu eens een echte professionele foto te laten maken voor in huis.
    Familie fotoshoot op het strand | Portret Fotograaf Den haag Paco van Leeuwen
  • Een frisse vrijdag ochtend in de voorjaarsvakantie hield ons niet tegen om deze super leuke kleinkinderen te fotograferen op het strand van Scheveningen.
    Familie fotoshoot kleinkinderen op Strand Scheveningen | Portret fotograaf Den Haag Paco van Leeuwen
  • Hier de bikkels van Alphians Junioren 1 uit Alphen aan de Rijn die de sneeuw trotseerden voor hun team foto.
    Portret Fotograaf Den Haag | Portret Shoot Alphen aan de Rijn Alphians
  • Wat is de herfst toch een mooi seizoen, een prachtige tijd om een fotoshoot te doen met de familie. Met het 40 jarige jubileum van de ouders van Stephanie en de komst van hun zoontje was het een perfect moment om met z'n allen bij elkaar te komen en een familieshoot in een van de mooiste parken van Den Haag te houden.
    Herfst familie fotoshoot in Clingendael door Portretfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen
  • Wat was het leuk om Chase weer terug te zien en op de foto te zetten. Alleen vandaag had hij z'n jonge broertje Bryce meegenomen voor een echte familieshoot in Ypenburg. Chase die had het super naar z'n zin buiten en was lekker aan het rennen en spelen. Tussen door had hij eventjes tijd om op te foto te gaan voor hij weer verder ging rennen in het gras. Zo konden we ook een paar leuke foto's maken van baby Bryce. Wat een sterk ventje zeg, zo jong en toch al helemaal z'n hoofd optillen voor de foto. Beide ouders waren super relaxed en daardoor konden ze ook genieten van de fotoshoot, want soms lastig kan zijn met kinderen die een eigen wil hebben. M'n advies was ook lekker van elkaar te genieten en zo min mogelijk op mij te letten. Dit is ook goed terug te zien in de foto's en geeft precies deze geweldige familie weer.
    Portretfotograaf Den Haag | Familieshoot met Chase en baby Bryce
  • Met een goede profiel foto is de kans groter dat je uitgenodigd wordt voor een baan waarvoor je solliciteerd. Ruim 50 werkzoekende zijn bij de stand van Tempo Team langsgekomen waar ik m'n studio had opgezet. Boost your Future is een initiatief van de gemeente Den Haag om met name jongeren maar ook werkzoekenden van andere leeftijden te helpen aan hun toekomst. Dit vond ik een mooi initiatief om aan mee te werken en zo deze leuke mensen die langs kwamen te helpen aan een goede foto voor hun CV of Linkedin. Je zet jezelf meteen serieus en professioneel neer met een goede foto. Naast dat je natuurlijk een goede CV en sollicitatie brief moet schrijven, zal dit wellicht bijdragen. Leuk dat jullie er waren en succes met het vinden van een baan!
    Portret Fotograaf voor Boost your Future in Den Haag
  • Als je gaat trouwen hoort er natuurlijk ook een vrijgezellenfeest bij. Meestal wordt dit georganiseerd door de getuigen of de ceremonie meesters. Een vrijgezellendag organiseren is natuurlijk super leuk om te doen, maar kost altijd wel veel tijd om alles uit te zoeken. Wat zullen we gaan doen op een vrijgezellenfeest? Er zijn tal van ideeen mogelijk, maar wat ik vaak hoor is dat het toch lastig is om te kiezen. Je reserveert altijd vooraf en dan moet je daarvoor vaak al een keuze maken om een binnen of buiten activiteit te doen. Het liefste zijn we met mooi weer natuurlijk lekker buiten. Alleen kennen we allemaal het weer in Nederland, dat kan alle kanten op.
    Een fotoshoot op je vrijgezellendag
  • De gehele jeugd van honkbalclub Storks in Kijkduin op de foto, dat lijkt een makkelijkere klus dan het is. Een goede planning vooraf is absoluut noodzakelijk. Mirjam, de jeugd coordinator van Storks had dit allemaal voortreffelijk geregeld. gecombineerd met de fotoshoot waren er ook team meetings zodat de coaches alle ouders en kinderen konden toespreken met alle plannen voor het komende seizoen.
    Fotoshoot bij honkbalclub Storks in Kijkduin
  • Via een goede gemeenschappelijke vriend ben ik in contact gekomen met Ashwina. Zij wilde heel graag mooie portret foto's van zichzelf hebben voor haar blog. Ze wilde met deze foto's laten zien wat voor haar in het leven belangrijk is. Lekker maar wel gezond eten, sporten, voor je doel gaan, je hart volgen maar zeker ook genieten van het leven. Dit was ons startpunt om een mooie serie foto's neer te zetten. Met dit leuke concept zijn we bij haar thuis begonnen met uitstapjes naar mooie en soms ook verborgen juweeltjes in Den Haag.
    Portretfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen met Ashwina
  • Een goede profiel foto voor je CV of je Linkedin kan wonderen betekenen om eerder op gesprek uitgenodigd te worden. Uiteraard is een mooie CV en een goede sollicitatie brief ook belangrijk, maar dit kan je te niet doen met een amateuristische profiel foto. Het is dus zeker de moeite waard om in een goede profielfoto te investeren en met een professionele foto te laten zien wie jij bent en waarom ze jou voor deze baan moeten kiezen.
    Bedrijfs portret foto voor CV of Linkedin
  • Persoonlijke AppNaast portret- en bruidsfotografie maak ik ook websites voor kleine ondernemeningen waarmee ik met name met foto's laat zien wat zo'n klein bedrijf te bieden heeft. Neem eens een kijkje op "Maak Een Indruk"Dit heb ik ook gedaan voor voor de honkbal winterschool. Hierbij zaten foto's van de trainers en de kids in actie tijdens de training, maar ook had iedereen de mogelijkheid om een eigen app te bestellen met daarin 7-10 foto's. Neem snel een kijkje bij zo'n app:
    Portretfotografie winterschool Den Haag
  • Berti en Kirsten zijn goede vrienden van me en ze wilden graag foto's van hun pas geboren baby Chase laten maken. Voor de eerste keer als gezin op de foto, dat is toch wel een hele verandering. Spannend voor baby chase, maar ook zeker voor de kers verse ouders. Gelukkig stelde Chase ze gerust zodat papa en mama ook leuk op de foto kwamen te staan. Om iedereen nog even aan het lachten te maken, hapte Chase nog even naar de neus van Papa. Dat was ook de foto die groot werd uitgeprint op dibond voor in de huiskamer!
    Portret foto's van baby Chase
  • Wat een leuke opdracht was dit. Voor het eerst heb ik een portret shoot gedaan voor een bedrijf die hun eigen kalender wilden maken. Met een oplage van 10.000 stuks was dat natuurlijk wel ontzettend gaaf. Ze hadden het idee om in de "Mad Man Style" hun kalender te maken. On demand is een leuk, jong en creatief bedrijf vol ideeen. Het concept was goed uitgewerkt en iedereen was goed voorbereid.
    Kalender portretfotografie On Demand Mad Man Style