Een fotoshoot op je vrijgezellendag

Een fotoshoot op je vrijgezellendag

Portret / 23 april 2016

CATEGORIEËN: den haag, fotoshoot, Vrijgezellen

Als je gaat trouwen hoort er natuurlijk ook een vrijgezellenfeest bij. Meestal wordt dit georganiseerd door de getuigen of de ceremonie meesters. Een vrijgezellendag organiseren is natuurlijk super leuk om te doen, maar kost altijd wel veel tijd om alles uit te zoeken. Wat zullen we gaan doen op een vrijgezellenfeest? Er zijn tal van ideeen mogelijk, maar wat ik vaak hoor is dat het toch lastig is om te kiezen. Je reserveert altijd vooraf en dan moet je daarvoor vaak al een keuze maken om een binnen of buiten activiteit te doen. Het liefste zijn we met mooi weer natuurlijk lekker buiten. Alleen kennen we allemaal het weer in Nederland, dat kan alle kanten op.

Een heel leuke activiteit voor je vrijgezellendag zou een fotoshoot kunnen zijn. Met mooi weer zou dat buiten kunnen op een locatie naar keuze. Met minder goed weer zou zo'n fotoshoot met al je vriendinnen ook binnen kunnen. Dit zou op locatie kunnen of in mijn huiselijke studio.

Zo kwamen er vandaag 11 meiden langs voor zo'n fotoshoot. Het was de eerste activiteit van de dag en iedereen zou hier verzamelen. Als  laatste kwam de niets vermoedende aanstaande bruid aan, en was enorm verrast met dit idee. Ze vond het geweldig! Sommige meiden zagen elkaar voor het eerst, onder het genot van wat bubbels en "stoute" dropjes was het dus even bij kletsen en in de sfeer van de dag komen. Zo zag ik ook de spanning bij iedereen afnemen en werd het tijd om met de foto's te beginnen.

Als eerste beginnen met de groeps foto's, dat is toch altijd wel even fijn dan meteen alleen. Na de eerste groeps foto's was het ijs gebroken en ging iedereen ook in kleine groepjes op de foto. Op het laatst waren een aantal meiden zo op hun gemak, dat ze zelfs helemaal alleen wilden. Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG