Trouwfotograaf kasteel de Wittenburg Wassenaar | Lindsay en Roy

Trouwfotograaf kasteel de Wittenburg Wassenaar | Lindsay en Roy

/ 24 november 2018

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, den haag, rijswijk, Trouwfotograaf, Wassenaar

Trouwen in het stadhuis van Rijswijk

Lindsay en Roy trouwden in het stadhuis van Rijswijk, 5 minuutjes van hun huis, om daarna de rest van hun trouwdag te vieren in kasteel de Wittenburg. Een prachtig kasteel in de bosrijke omgeving van Wassenaar. We hadden bij het stadhuis in Rijswijk afgesproken waar ze in een hele mooie Oldtimer Rolls Royce Trouwauto zouden komen aanrijden. Stipt op tijd bracht Reggie de chauffeur van de trouwauto het bruidspaar naar de ingang.

Trouwauto stadhuis Rijswijk

Trouwauto stadhuis Rijswijk bruid stapt uit

Trouwceremonie in stadhuis Rijswijk

Met een intiem gezeldschap hielden Lindsay en Roy een trouwceremonie in het stadhuis van Rijswijk. Trouwambtenaar Grada Albregts pakte de ceremonie heel persoonlijk aan wat perfect paste bij de setting. Hun zoontje James was uiteraard ook een belangrijk onderdeel van de ceremonie. Uiteraard hield hij alles in de gaten of het allemaal goed verliep, maar hij had ook de belangrijke taak om de ringen te bewaren en vervolgens op het juiste moment brengen.

Trouwen stadhuis Rijswijk

Trouwen in Rijswijk


Trouw receptie in Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Na de ceremonie was het tijd om naar Kasteel de Wittenburg in Wassenaar te rijden. Een prachtige trouwlocatie op zich zelf, dus ook perfect om je receptie te houden met alle vrienden en familie. Ik was voor het bruidspaar uit gereden om daar hun aankomst mooi te kunnen vastleggen. Het weer was wisselvallig, maar dit gaf op momenten prachtige wolken en zonneschijn hierdoor heen. Op het moment dat het bruidspaar in de trouwauto aan kwam rijden, trok het net even open en scheen er een volle zonnestraal op de auto die de hoek om kwam rijden naar het kasteel. Een van mijn favoriete foto's van de dag. James was een echte heer en hielp z'n moeder heel galant uit de auto, wat een held!

aankomst in trouwauto kasteel de wittenburg wassenaar

Bruid stapt uit trouwauto kasteel wassenaar

Welverdiende bruidstaart

Zo'n goede bruidsjongen krijgt natuurlijk wel trek. James claimde daarom dus het eerste stuk tot verdriet van z'n maatje, of claime hij de hele taart... Hij droop af en een van de bruidsmeisjes hoopte een hap te kunnen krijgen. Voor dat het bruidspaar een hapje had kunnen nemen, had de bruidsjongen al een graai genomen en een heerlijke hap genomen. Vol trots liet hij dit zien aan de teleurgestelde dame, zij had natuurlijk gehoopt dat deze voor haar was.

Bruidstaart met bruidsjongen

Eerste hap van de bruidstaart

Fotoshoot bruidspaar Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Zoals eerder gezegd was het weer niet ideaal, maar tussen de buitjes door zijn we naar buiten gegaan voor de fotoshoot. Volgens de buienradar zouden we 15-20 minuten hebben. Daar maken we dus natuurlijk graag gebruik van. Het begon met de prachtige zon en eindigde met zeer dreigende wolken en zelfs de eerste regendruppel kwamen al naar beneden. Dit hield ons niet tegen om een aantal hele gave beelden te maken. Wat kasteel wassenaar uniek maakt, is dat je binnen in het kasteel ook een aantal hele gave foto opties hebt. Dus altijd de mogelijkheid om toch een fotoshoot te doen!

Voortuin kasteel de Wittenburg Wassenaar

Bruidspaar voor kasteel de Wittenburg Wassenaar

fotoshoot bruidspaar kasteel de wittenburg wassenaar

dreigende wolken boven bruidspaar en kasteel Wassenaar

Binnen fotoshoot bruidspaar kasteel de Wittenburg Wassenaar

Binnen fotoshoot bruidspaar kasteel de Wittenburg in Wassenaar


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG