Luxury Castle Wedding | Cobie en Marc

Luxury Castle Wedding | Cobie en Marc

Bruiloften / 04 oktober 2023

CATEGORIEËN:

Op een dag die begon met regen en eindigde met stralende zonneschijn, werd de bruiloft van Marc en Cobie in september gehouden op het prachtige Kasteel de Wittenburg. Het weer weerspiegelde de magie van hun speciale dag, waar liefde en geluk de hoofdrol speelden. Check hier de highlight Slideshow van deze prachtige dag!


Voorbereidingen Luxury Wedding Day


De dag begon met de bruid, Cobie, die zich klaarmaakte in de bruidssuite. Ze zat in het prachtige raamlicht terwijl Magdalena haar make-up verzorgde. Haar Galia Lava trouwjurk en Balenciaga schoenen moesten natuurlijk op de foto worden vastgelegd. Ondertussen lag Marc, helaas met rugpijn van de dag ervoor, te wachten tot de pijnstillers begonnen te werken. Zodra ze dat deden, kon ook hij zich aankleden. Voordat hij naar beneden ging om zijn stropdas om te doen, nam hij even de tijd om Cobie gedag te zeggen voordat hij haar zou zien in haar prachtige jurk tijdens de ceremonie.

Moeder, zus en twee goede vriendinnen hielpen Cobie bij het aantrekken van de jurk. Haar nichtje was er ook om te helpen met haar schoenen. Daarna was ze klaar om de trap af te lopen en voor het eerst haar vader te ontmoeten, die haar naar Marc zou begeleiden, die stond te wachten op de plek waar de ceremonie zou plaatsvinden.

Trouwceremonie in een kasteel

Na een korte maar mooie ceremonie, waarbij Marc niet één ring kreeg (de nichtjes brachten er een), maar een prachtig horloge, en Cobie niet één maar drie ringen kreeg (gebracht door de neefjes), liepen ze als man en vrouw de zaal uit. Vanwege het wisselvallige weer volgde meteen een groepsfoto op de trap. Daarna was het tijd voor champagne en felicitaties, allemaal begeleid door het prachtige muzikale talent van Jennifer Ewbank. Tussendoor werd ook nog het boeket gegooid!

Muzikaal huwelijks diner

Na de groepsfoto's was het tijd voor een heerlijk diner, begeleid door verschillende muzikale optredens. Het menu omvatte onder andere kaviaar, vodka en kreeft. Het voelde alsof het feest al was begonnen, aangezien er tussen de gangen door al gedanst werd door de gasten.

Huwelijkst vol optredens en vuurwerk

Na een vol programma hadden de fotograaf en ikzelf slechts 10 minuten om iets te eten, zodat we op tijd waren voor de openingsdans in de zaal. Daarna barstte het feest los. Er waren optredens van topartiesten en dj's. Tussendoor werd er een prachtige taart aangesneden met vuurwerk op de achtergrond. Aan het einde van de avond werd het vuurwerk opnieuw ontstoken als dank aan iedereen die aanwezig was en als een prachtige afsluiting van de dag. Na afloop vierde een klein gezelschap nog lang door op het afterparty.

Het was een dag vol liefde, muziek en vreugde, en de stralende zon die de regen had verdreven, weerspiegelde de stralende toekomst van Marc en Cobie als man en vrouw. Het was werkelijk een magische en onvergetelijke bruiloft op Kasteel de Wittenburg.

Leveranciers die deze dag prachtige dag hebben mogelijk gemaakt:

GG Weddings - Wedding planner

Paco van Leeuwen - Fotografie

Leo / Anouk - Entertainment

Mowtowns Finest - Live Muziek

Yves Berendse - Live Muziek

DJ Maj + Percussie - DJ en Live Muziek

Joel Borelli - Live Act

DJ Mees - Muziek

Maison Kelder - Taart en Sweets

STYLERZ24 - Kunstbloemen

Kasteel de Wittenburg - Locatie

Strijkkwartet - Live muziek

Jennifer Ewbank - Live Ceremonie

Lach je Lens - Photobooth

Magdalena - Haar en Make-up Bruid

Joy - Vaasjes Kunstbloemen

Sun Visagie - Visagie gasten

Caffero Bart de Turck - Vuurwerk showOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG