Trouwfotograaf Friesland Warten Leeuwarden | Marlies en Ingmar

Trouwfotograaf Friesland Warten Leeuwarden | Marlies en Ingmar

Bruiloften / 23 april 2023

CATEGORIEËN: Friesland, Leeuwarden, Trouwfotograaf, Warten

Trouwen in Warten Friesland

Hoe blij was ik toen Marlies, mijn beste vriendin vertelde dat ze met Ingmar ging trouwen. Ze waren al een aantal jaar samen en hebben vele moeilijke situatie getrotseerd, maar hun verhaal gaat verder terug. Ze kenden elkaar al zelfs van de basis school en hadden in dezelfde klas gezeten. Dat was de tijd waar er al een vonkje was overgeslagen voor Ingmar, het was alleen nog even wachten voor dat er echt een relatie uit voor kwam. Om en nabij de 30 jaar zelfs... Na een tijdje gezellig afspreken met elkaar sloeg toen echt de vonk over en bloeide er een fantastische mooie relatie op. Zo fijn om Marlies echt te zien stralen en super gelukkig te zien. Die zelfde blik zag ik natuurlijk ook van Ingmar wanneer we met z'n viertjes gezellig afspraken. Toen ze dus vertelden dat ze gingen trouwen vond ik het geweldig om deze dag voor hun vast te gaan leggen!

Het werd een soort "destination wedding" in Friesland. Zaterdag ochtend om een uurtje of tien in de ochtend vertrokken we naar Warten om daar rond 12:00 aan te komen op een prachtig landgoed welke ze hadden geboekt en waar we na de bruiloft ook nog eens heerlijk konden blijven slapen. Toen we aankwamen merkte ik de spanning die er toch stiekem was toen Marlies en Ingmar alles aan het klaarzetten waren. Daarom dus niet meteen een camera pakken, maar lekker een kopje koffie maken en lekker rustig alles bekijken. Daarna de camera opgepakt en wat van de voorbereidingen en spanning gefotografeerd. Dat is natuurlijk altijd leuk om achteraf terug te zien.

Nog nooit heb ik meegemaakt dat een stel zo snel klaar was met aankleden. Bij elkaar waren de bruid en bruidegom nog geen 20 minuten bezig. Terwijl Ingmar met zijn stopdas aan het stoeien was, zag Marlies dat toen ze stiekem naar binnen keek. Gelukkig was ze er om hem een klein handje te helpen. Daarna was het tijd voor Marlies om aan te kleden met hulp van moeder. Hebben jullie de Matching shoes al gezien?!

Trouwceremonie in Friesland

Het was een frisse lente dag in April, maar gelukkig was het droog. Dat zag er niet naar uit de dagen er voor, dus we waren allemaal blij dat er buiten getrouwd kon worden. Marlies trotseerde de kou om prachtig in haar witte jurk samen met haar vader op te lopen waar Ingmar stralend op hun stond te wachten. Na een mooie speech van haar vader kon de ceremonie beginnen. Onder leiding van de mooie woorden Max en muzikale begleiding van Jesse verliep de ceremonie prachtig. Er werd waren tranen, werd gelachen maar boven alles was er heel veel liefde.

Na de ceremonie was het zoals de rest van de dag heel relaxt. Er werd geproost, taart aan gesneden en tijdens de receptie waren de kinderen lekker aan het spelen en de rest hadden mooie gesprekken in de woonkeuken van de boerderij. De pizza maken kwam verse pizzas voor iedereen maken, die smaakten heerlijk en die gingen er goed in op deze frisse dag. Ondanks de kou hebben Ingmar en Marlies de kou nog even getrotseerd voor een korte fotoshoot. De dag werd afgesloten met een boot tocht waarna we met een klein groepje weer terug naar de boerderij gingen en afscheid namen van de rest. Bij aankomst stonden er nog wat heerlijke pizzas op ons te wachten. Onder het genot van een paar drankjes werd deze mooie dag nog even besproken en vertelde iedereen hun favoriete moment van de dag. 

Check hier de slideshow van deze prachtige dag!

 

Hieronder de favoriete foto's van deze dag. Voor de blog post heb ik voor het eerst gekozen om de hele post in zwart wit te doen. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Voorbereidingen bruiloft in Warten Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland aankleed moment bruidegom

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland Bruid kleed zich aan met hulp van moeder

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland Bruid met spiegel van oma

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland first look bruid en haar vader

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland bruid en vader

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland Vader loopt bruid naar altaar

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland bruidegom ontvangt bruid van haar vader

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland trouwceremonie bij boerderij

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland detail shot bruid en bruidegom

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland emotie tijdens trouwceremonie

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland Lachen bruidspaar tijdens ceremonie

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland liefdevolle kus van de bruidegom aan bruid tijdens de trouwceremonie

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland Matching tatoeages bruidspaar in plaats van ringen

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland eerste kus bruidspaar tijdens trouwceremonie

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland taart moment bruidspaar

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland speech moment vader van de bruidegom

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland kado moment bruidspaar

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland fotoshoot in de polder

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland fotoshoot bruidspaar close-up

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland bruid portret

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland fotoshoot bruidspaar op dijk

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland fotoshoot bruidspaar bij het water

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland bruidspaar loopt terug van fotoshoot in de kou

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland bruidegom tilt bruid op tijdens fotoshoot

Trouwfotograaf Leeuwarden Friesland Bruidspaar onder dreigende regen wolkenOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG