Trouwfotograaf Surinaamse bruiloft in Amsterdam | Liza en Yannick

Trouwfotograaf Surinaamse bruiloft in Amsterdam | Liza en Yannick

Bruiloften / 30 juli 2021

CATEGORIEËN: Amsterdam, Award Winning, Surinaamse Bruiloft, Trouwfotograaf

Een Surinaamse bruiloft in amsterdam vastleggen als Trouwfotograaf

Vandaag werd ik ook gevraagd om een paar foto's bij de bruidegom te maken in de ochtend. Dat gebeurd niet zo heel vaak meer, meestal kom ik met een tweede fotograaf. In dit geval maar ik daar dus graag gebruik van om een hele toffe scheer foto te maken in de badkamer. Zoals jullie weten houd ik wel van stoere kleurrijke en dramatisch belichte trouwfoto's, dus die stijl zet ik graag door met de onderstaande foto als resultaat! Nu nog op mijn lijstje wat ik een keer graag zou willen fotograferen is een stoere douche foto, ik ben benieuwd wie die durft?! Heel snel nog even het aankleden van de bruidegom gefotografeerd om daarna snel door te gaan naar de bruid.

Aangekomen bij de bruid Liza, waren alle voorbereidingen al in volle gang. Haar haar was net gedaan en tijd voor de make-up. Daarna de jurk aandoen vind ik altijd een mooi moment, die kleine lusjes van de knoopjes blijven altijd lastig. En om dat nog wat spannender te maken, lekker dichtbij met de camara foto's maken, hahaha. Gelukkig waren er veel handen om te helpen dat de jurk perfect paste voordat er met Suriname gevideobelt werd. Veel familie leefden op afstand mee, die er helaas wegens de reisbeperkingen niet bij konden zijn. Wat mooi dat ze op deze manier er toch een beetje bij konden zijn!

Stoere scheer foto van de bruidegom door Trouwfotograaf Amsterdam

Aankleden bruidegom door Trouwfotograaf Amsterdam

make-up moment bruid in de ochtend door Trouwfotograaf Amsterdam

Bruid doet haar jurk aan door Trouwfotograaf Amsterdam

bruid krijgt hulp met jurk aandoen door Trouwfotograaf Amsterdam

Video bellen met Suriname tijden je bruiloft door Trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotoshoot met bruidspaar bij Landgoed Beeckestijn te Velsen

Daarvoor natuurlijk eerst nog de first look. Mijn oog viel op de prachtige bananen bomen in de tuin, dat moest natuurlijk terug komen in de foto's! Dat vond ik een mooie manier om een Surinaamse bruiloft in Nederland toch een tropisch sfeertje te geven. Na dat het bruidspaar elkaar vor het eerst zag, kwam een geweldig knuffel waarna ze beide een stuk minder nerveus waren! We sprongen snel in de auto om naar de fotoshoot locatie Landgoed Beeckestijn te Velsen te rijden. Gelukkig was er weinig file en reeds het snel door, gelukkig hadden we lekker lang de tijd ingepland voor de shoot om mogelijk oponthoud ons niet tegen te laten houden voor een mooie trouwfotoshoot in Amsterdam. Het bruidspaar was deze locatie tegen gekomen bij een van de Open Top Trouwlocatie Routes die meerdere keren per jaar worden gehouden. Er werd verteld dat het park vrij toegangkelijk was, maar later bleek toen we gelukkig net klaar waren, dat dit wel vooraf aangemeld moest worden. Dat was niet helemaal duidelijk, dus een goede tip voor de volgende keer op dit van te voren even goed te regelen als je hier je fotoshoot wilt houden. Gelukkig was de beveiliging erg aardig en had begrip vor de miscommunicatie. Daarvoor hadden we gelukkig tijd genoeg gehad om al wat foto's te maken.

First look Surinaams bruidspaar bij bananenboom trouwfotograaf Amsterdam

Trouwfotoshoot bij Landgoed Beeckestijn te Velsen

Trouwfotograaf Landgoed Beeckestijn te Velsen

Bruidspaar bij vijver Landgoed Beeckestijn te Velsen

Blij bruidspaar bij Landgoed Beeckestijn te Velsen

Trouwfotograaf Landgoed Beeckestijn te Velsen Vijver

Trouwfotoshoot op Landgoed Beeckestijn te Velsen

Trouwfotograaf Amsterdam Fotoshoot met Surinaams bruidspaar bij Landgoed Beeckestijn te Velsen

Trouwceremonie Surinaamse Bruiloft in Amsterdam

Op weg naar de trouwlocatie zat het bruidspaar heerlijk samen te kletsen, en daar ik een keer met het bruidspaar mee reed in plaats van zelf te rijden, was dit een mooi moment om de prachtige verlovings ring te fotograferen. Alle gasten kwamen langzaam aan toen het bruidspaar mij afzette en nog even snel naar huis reden om zich op te frissen. Snel even de locatie verkennen, wat detail shots te nemen en voorbereiden op de ceremonie. Wat een mooi gezeldschap en iedereen werd warm verwelkomt met een heerlijke cocktail, de sfeer zat er dus al snel in! Tijd voor de ceremonie, als eerste het burgelijke deel, gevolgd door het kerkelijke deel. Voor dat de bruid uit de auto stapte, moesten natuurlijk wel haar echte Jimmy Choo trouwschoenen aan. Die waren speciaal gespaard voor dit mooie moment!

Surinaams bruidspaar in de auto op weg naar trouwlocatie in Amsterdam

Bruid doet snel nog even haar mooi Jimmy Choo trouwschoenen aan voor de ceremonie

Surinaamse Bruidegom loopt met moeder samen naar altaar

Surinaamse bruid loopt naar het altaar voor trouwceremonie in Amsterdam

Surinaamse trouwceremonie in Amsterdam

Bruid met haar Jimmy Choo trouwschoenen tijden Surinaamse trouwceremonie

Eerste kus bruidspaar tijdens Surinaamse bruiloft in Amsterdam

Taart moment Surinaams bruidspaar in Amsterdam

Creatieve foto's tijdens een bruiloft

Steeds vaker krijg ik de vraag van mijn bruidsparen naar een creative fotoshoot in het donker. Door het gebruik van flitser kun je heel creatief fotograferen en super unieke beelden creeeren voor een bruidspaar. Dit is een unieke stijl van fotograferen die niet iedere trouwfotograaf beheerst. Naast je kennis van aanwezig licht en de sfeer die er al is te behouden, heb je ook je beheersing over je flitsers nodig. Hoe je dat doet is natuurlijk het geheim van de smid, maar het resultaat mag er zeker zijn!

Creatieve fotoshoot bruidspaar in Amsterdam

Creatieve avond fotoshoot met bruidspaar in AmsterdamOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG