Trouwfotograaf Den Haag | Loveshoot Wilco en Pleuni

Trouwfotograaf Den Haag | Loveshoot Wilco en Pleuni

/ 11 februari 2018

CATEGORIEËN: Binnenhof, den haag, loveshoot, Plein

Op de fiets door Den Haag om een loveshoot te fotograferen, hoe Hollands kun je het maken. Op deze frisse dag in februari hadden we eerst afgesproken om de bruiloft nog een keer goed door te nemen en de laatste wijzigen te bespreken. Na een het genot van een kopje koffie en een kennismaking met alle schoonouders zijn we met z'n drieën op de fiets gesprongen. Vervolgens door Den Haag gereden om wat mooie plekjes te vinden die veel voor het aanstaande bruidspaar betekenen. 

Zo begonnen we met de eerste foto's tussen het Malieveld en het centrum, een plek waar ze beide vaak kwamen tijdens de pauze van hun werk om samen te genieten van het uitzicht met mooi weer. Onze weg vervolgde vervolgens richting het hart van Den Haag. Rond het binnenhof zijn prachtige plekjes voor een mooie loveshoot. Het was op sommige momenten zeer fris door de koude wind, gelukkig hielden ze elkaar lekker warm met liefdevolle knuffels. 

Ik kan niet wachten tot de bruiloft in mei, dit beloofd een prachtig trouwfeest te worden!


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG