10 Tips waarom het slim is om een pre-wedding session / loveshoot te doen | Liset en Fong

10 Tips waarom het slim is om een pre-wedding session / loveshoot te doen | Liset en Fong

Bruiloften / 09 juli 2024

CATEGORIEËN: 10 Tips, Award Winning, Destination Wedding Photographer, loveshoot, Pre-Wedding Session, Video

Waarom het leuk en slim is om een Loveshoot met Foto en Video te doen

Naast dat het natuurlijk super leuk is om een loveshoot met je partner te doen, zijn er nog veel meer redenen om samen een pre-wedding session te doen. Liset en Fong gaan in Oktober dit jaar trouwen en vroegen of we beschikbaar waren om een pre-wedding session / Loveshoot met foto en video met hun te doen. Check eerst de highlight slideshow van deze prachtige sunset session in de Wassenaarse duinen.

 

10 Tips waarom het slim is om een pre-wedding session / loveshoot te doen

Een pre-wedding sessie of loveshoot is een geweldige manier voor aanstaande bruidsparen om zich voor te bereiden op hun grote dag. Hier zijn 10 redenen waarom dit bruidspaar er voor had gekozen om dit ruim voor hun bruiloft te doen:

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen

1: Wennen aan de camera: Veel mensen zijn niet gewend om professioneel gefotografeerd te worden. Een loveshoot helpt het bruidspaar om zich op hun gemak te voelen voor de camera, waardoor de foto's op de bruiloft natuurlijker en spontaner worden. Tevens kunnen de hondjes ook aan ons wennen!

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 1

2: Vertrouwen opbouwen met de fotograaf en videograaf: Het is belangrijk om een goede band te hebben met je trouwfotograaf. Een pre-wedding sessie biedt de kans om elkaar beter te leren kennen, wat kan resulteren in betere communicatie en samenwerking op de bruiloft. Het stel kan feedback geven en ontvangen over de stijl en aanpak van de fotograaf en videograaf, zodat eventuele aanpassingen kunnen worden gemaakt voor de bruiloft.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 2

3: Oefenen voor de grote dag: Door een loveshoot te doen, kan het bruidspaar oefenen met poses, gezichtsuitdrukkingen en houdingen. Dit helpt hen te weten wat het beste werkt en zich meer ontspannen te voelen op de trouwdag. Hierdoor heb je op de trouwdag ook wat minder tijd nodig om deze foto's te maken daar het allemaal veel vlotter en gemakkelijker gaat.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 3

4: Creatieve foto's en video op een andere locatie: Een loveshoot biedt de mogelijkheid om foto's te maken op een locatie die speciaal is voor het stel, wat kan verschillen van de trouwlocatie. Dit levert gevarieerde en unieke foto's op. Ook kun je het zo plannen dat je op het beste moment van de dag foto's kan maken, dit geeft in korte tijd de meest unieke en mooie beelden.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 4

5 Gebruik voor trouwuitnodigingen: De foto's van een loveshoot kunnen worden gebruikt voor save-the-date kaarten, trouwuitnodigingen of de trouwwebsite, waardoor alles een persoonlijke en professionele uitstraling krijgt.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 5

6: Vertrouwen en verbondenheid: Het samen poseren en lachen tijdens de shoot versterkt de band en het vertrouwen tussen het bruidspaar, wat helpt bij het creëren van een positieve en ontspannen sfeer op de bruiloft.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 6

7: Verkleinen van zenuwen: Door de ervaring van een loveshoot voelen veel bruidsparen zich minder zenuwachtig over de fotosessie op hun trouwdag, omdat ze weten wat ze kunnen verwachten.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 7

8: Plezierige ervaring: Naast alle boven genoemde reedenen om een loveshoot te doen. Een loveshoot is ook gewoon een hele leuke activiteit die het bruidspaar dichter bij elkaar brengt en hen de kans geeft om samen quality time door te brengen.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 8

9: Verhaallijn creëren: De foto's en video van de pre-wedding sessie kunnen een verhaal vertellen dat samenhangt met de trouwdag, waardoor er een mooie, doorlopende verhaallijn ontstaat in het huwelijksalbum. Tevens is het super leuk om op de trouwdag een mooie slideshow of video te laten zien. Als er genoeg tijd voor wordt gereserveerd op de dag zelf, kun je deze foto's / video laten zien in combinatie met een same day edit. Dus de beelden van de loveshoot gecombineerd met beelden van de trouwdag.

Tip 9

10: Professionele foto's zonder stress: Omdat de pre-wedding sessie niet op de trouwdag zelf plaatsvindt, is er geen tijdsdruk en kunnen de foto's in alle rust en ontspanning worden gemaakt. Het beste licht en moment van de dag kan uitgekozen worden en bij erg slecht weer is het zelfs te verplaatsen.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen Tip 10

Bonus Tip waarom je een pre-wedding session / loveshoot moet doen

Het is een ideale gelegenheid om prachtige foto's voor Wall-Art te maken, die je thuis als blijvende herinnering van deze leuke sessie groot aan de muur kan hangen en elke keer als je er weer naar kijkt, trug gaat naar deze unieke ervaring! Vaak kiezen bruidsparen hier een landschap foto voor waar zij een klein deel van uitmaken. Zo wordt is het ook niet "to much" om jullie zelf groot aan de muur te hebben.

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen

10 tips waarom je een Pre-Wedding session / Loveshoot zou moeten doen

Check hieronder de Pre-Wedding / Loveshoot video van Liset en Fong

 

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG