Digitale Fotografie Cursus in Den Haag

Digitale Fotografie Cursus in Den Haag

Workshops / 29 november 2016

CATEGORIEËN: den haag, fotografie cursus

Digitale Fotografie Cursus Den Haag

 

Wil jij je camera beter leren kennen? 

Wil jij van de automatische stand af? 

Wordt je gek van de flitser die steeds opspringt? 

Heb jij te veel bewogen foto's? 

Zijn je foto's te donker, of juist te licht? 

Wil jij meer weten over de belichtingsdriehoek?

In deze fotografie cursus is plaats voor maximaal 6 deelnemers om zo iedereen de volledige persoonlijke aandacht te kunnen geven die iedereen verdiend. De kosten zijn €225,- per persoon. Dis is voor een totaal van 10 lesuren.

Wat heb je minimaal nodig? Bij voorkeur een digitale spiegelreflex camera met een lens, of een camera die je ook handmatig is in te stellen. (statief en/of rapportage flitser zijn ook welkom)

De inhoud van de cursus avonden zal bestaan uit een theorie gedeelte, daarna "handson" aan de slag en huiswerk opdrachten die we de volgende les zullen bespreken. Al je vragen en problemen zal ik begandelen, oplossingen voor verzinnen en/of je beperkingen van je materiaal uitleggen.

Wat je na deze cursus in ieder geval beter zal begrijpen en beheersen zijn: Belichtingsdriehoek (diafragma, sluitertijd en ISO), in M, AV of TV (de handmatige standen) fotograferen. Flitstechnieken, gebruik van filters, compositie, creatieve ideeen en het nabewerken komen uiteraard ook aan bod.

Nog geen vaste datum, datum in overleg.

 

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG