Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg Wassenaar | Jonas en Fay

Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg Wassenaar | Jonas en Fay

Bruiloften / 23 november 2022

CATEGORIEËN: Award Winning, den haag, Trouwfotograaf, Wassenaar

Trouwfotograaf Den Haag bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar

OH WOW, waar te beginnen met deze bruiloft?! Ik denk dat iedereen een paar weken nodig had om bij te komen na deze dag, wat een knal feest!! Dit was de laatste bruiloft van het jaar in mijn agenda, een prachtige datum, trouwen op 22-10-22 bij een van mijn favoriete locaties Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Mooier kon het niet. Fay, maar met name Jonas had aan aangegeven dat hij een goed feest wilde en dat moest en zou er komen. Ik heb natuurlijk als trouwfotograaf menig feest mee gemaakt in binnen en buitenland dus ik ben wel iets gewend. Niets vermoedend dat dit echt een knal feest ging worden waar het echt non-stop los ging op de dansvloer. Tijdens het maken van de slideshow kwam ik er ook achter dat Jonas bijna op elke foto de hele avond lang minimaal 1 biertje in z'n handen had!! Check nu eerst de Slideshow van deze dag:

Voorbereidingen op de trouwdag

Zoals hierboven beschreven was dit de laatste bruiloft van het jaar en keek ik terug op een mooi druk seizoen. Bij het inpakken van mijn tas de dag voor de bruiloft ben je aan ene kant blij dat het jaar weer goed is verlopen en dat je alles kan afroden, aan de andere kant ook echt weer jammer dat het al weer voorbij is. Zeker nu ik deze blog aan het schrijven ben reflecteer ik ook weer en kan ik met trots zeggen dat bij deze bruiloft alles wat ik heb geleerd in mijn cursus een jaar geleden bij de in mijn ogen twee beste fotografen in de wereld, terug komt. Dit was dus echt een mega dag om het jaar mee af te sluiten.

Samen met Stefan, die ik heb leren kennen op de bovengenoemde cursus begonnen we de dag met het aankleden. Zoals gewoonlijk ik bij de bruid en hij bij de bruidegom. Op aanraden van mij had de bruid de bilbliotheek en de bruidegom voor de kleine lounge gekozen om aan te kleden. Dit zijn in mijn ogen als fotograaf de twee mooiste plekken als de kamers nog niet beschikbaar zijn.

Voor de firstlook hadden ze iets hilarisch bedacht en dat terwijl Jonas behoorlijk zenuwachtig begon te worden, wat had ik het met hem te doen. Niet zijn prachtige bruid maar een van z'n beste vrienden kwam in een trouwjurk de trap af lopen. Geweldig om zijn reactie te zien! Daarna was het toch echt zo ver, de beedlschone bruid Fay kwam prachtig in haar trouwjurk de trap af naar beneden en toen mocht hij haar echt in de armen vliegen, de tranen rolde over ieders wangen.

Daarna konden we meteen door naar de fotoshoot, een broodje eten en gevolgd door de ceremonie. Zowel de bruidegom als de bruid kwamen met emotionele moeders oplopen en dat geeft echt prachtige beelden. De ambtenaar was een bekende van hun, dus die wist veel mooie en goede persoonlijke verhalen te vertellen. En wat ik zelf een van de mooiste momenten van de dag vind is als een bruidspaar de geloften naar elkaar uitspreekt. Zo'n waardevol moment, echt iets om nooit meer te vergeten en natuurlijk ook veel mooie emoties in de rest van de zaal. Een lach, een traan, alles was aanwezig!

Daarna kwam natuurlijk de receptie met nog een mooi voorbereid stukje van de moeder van de bruidegom. Het was lekker weer, dus de groepsfoto's konden mooi buiten in de tuin gedaan worden en mooi een groepsfoto op de trap. Een mooi moment om daarna dor te gaan naar het diner. Het diner werd ingeleid op een hele originele manier, alle daggasten werden leuk en persoonljk voorgesteld waarna er heerlijk werd gegeten. Tussen door nog even snel een paar minuten genomen voor wat foto's in het donker om op tijd terug te zijn voor de laatse speech van de moeder van de bruidegom.

In plaats van een sparklet exit had dit bruidspaar gekozen voor een sparkler entree, hoe vet om te feest zo te starten! En daarna zoals je hebt kunnen zien was het feest AAN en ging het de hele avond LOS!!!

Het was zo moeilijk kiezen, maar hier zijn een aantal van mijn favoriete foto's van deze trouwdag:

Trouwfotograaf Den Haag Voorbereidingen bruid in kasteel

Trouwfotograaf Den Haag voorbereidingen bruidegom in kasteel

Trouwfotograaf Den Haag Champagne fles knalt open

First look bruidegom met vriend in trouwjurk Trouwfotograaf Den Haag

Trouwfotograaf Den Haag fake first look met vriend in trouwjurk

Bruid doet trouwjurk aan met moeder Trouwfotograaf Den Haag

first look bruid komt kasteel trap af Trouwfotograaf Den Haag

First Look tranen bruidspaar Trouwfotograaf Den Haag

Herfst fotoshoot bruidspaar Trouwfotograaf Den Haag

Herfst fotoshoot lachend bruidspaar Trouwfotograaf Den Haag

Herfst fotoshoot bruidspaar bruid alleen in het bos Trouwfotograaf Den Haag

Herfst fotoshoot bruidspaar in het bos Trouwfotograaf Den Haag

Herfst fotoshoot bruidspaar bruidegom knijpt in de billen van de bruid Trouwfotograaf Den Haag

Herfst fotoshoot bruidspaar op landgoed Trouwfotograaf Den Haag

Bruidegom komt met moeder voor de ceremonie Trouwfotograaf Den Haag

Bruid komt met moeder oplopen voor de ceremonie Trouwfotograaf Den Haag

Trouwceremonie in een kasteel Trouwfotograaf Den Haag

Trouw geloften bruidspaar Trouwfotograaf Den Haag

First kiss tijdens de ceremonie in een kasteel Trouwfotograaf Den Haag

Bruidspaar loopt vrolijk getrouwd weg na hun ceremonie Trouwfotograaf Den Haag

Diner speeches in kasteel tijdens trouwdag Trouwfotograaf Den Haag

Sparkler Entree huwelijks feest in kasteel Trouwfotograaf Den Haag

Trouwfeest fotograaf bruidegom tilt bruid op Trouwfotograaf Den Haag

Bruidspaar bij licht letter op huwelijks feest Trouwfotograaf Den Haag

Bruid gooit een van de lampionnen eraf tijdens het boeket gooi moment Trouwfotograaf Den Haag

Bruidegom danst met moeder van de bruid Trouwfotograaf Den Haag

Bruidegom tilt bruid op en doet z'n gezicht tussen haar borsten Trouwfotograaf Den Haag

Bruidspaar samen zingend op podium tijdens hun huwelijks feest Trouwfotograaf Den Haag

Huwelijks feest bruid en bruidegom op podium met de band Trouwfotograaf Den Haag


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG