Bruidsfotografie Clingendael Den Haag en Zoetermeer | Ashley en Anthony

Bruidsfotografie Clingendael Den Haag en Zoetermeer | Ashley en Anthony

/ 26 augustus 2018

CATEGORIEËN: Bruidsfotografie, Clingendael, den haag

Twee fotografen op je bruiloft

Wat is het heerlijk om met twee fotografen naar een bruiloft te gaan om deze te gaan fotograferen. Dit geeft zoveel rust op een dag en veel meer mogelijkheden om al die speciale en mooie momenten vast te leggen die er altijd zijn tijdens het aankleden en opmaken met je beste vrienden en/of vriendinnen. Zo ging Robin, een van m'n second shooters naar de bruidegom in Zoetermeer om hier alles vast te gaan leggen terwijl ik een paar straten verderop in Zoetermeer bij de bruid was om daar het opmaken en aankleden te fotograferen. 

Haar en Make-up Bruid in Zoetermeer

Een kousenband voor de bruiloft of altijd

Bruid trekt trouwjurk aan

Aankleden bij de bruidegom

Bij de mannen ging het super relaxt, die hebben het natuurlijk altijd een stuk makkelijker ;) Dat betekent dat er veel leuke momenten tussendoor gebeuren die heel grappig of juist heel mooi kunnen zijn. Zo ook hier de hond die reuze benieuwd was wat er die ochtend allemaal gebeurde, er een aantal keer heel leuk op stond. Ook gingen de mannen heel spontaan piano spelen, jammer dat ik daar niet bij kon zijn. Gelukkig heb ik nog de video terug kunnen zien en luisteren!

Hond helpt met schoenen bruidegom

Bruidegom speelt piano

Bruidegom en getuigen bij Ford Mustang

Bruidspaar ziet elkaar voor het eerst op hun trouwdag in Clingendael Den Haag

Meestal komt de bruidegom de bruid thuis ophalen na het aankleden. Ashley en Anthony zijn een minder traditioneel bruidspaar in dit geval. Tijdens hun bruidsfotografie gesprek met mij hadden we dit moment besproken. Ze hadden er eigenlijk nog niet eerder over nagedacht. Na wat doorvragen over hoe ze elkaar voor het eerst wilden zien op een bruiloft, kwamen ze er eigenlijk achter dat het bij hun thuis er lastig zou zijn. We kwamen toen op het idee om het in het park te doen waar ze de fotoshoot wilden houden. Clingendael in Den Haag is daar natuurlijk prachtig voor. Helaas mag je niet meer met een trouwauto het terein oprijden van Clingendael. Hierdoor moesten we een behoorlijk stuk lopen wat de spanning enorm deed opbouwen. Ashley kon Anthony al van een grote afstand zien staan wachten op zijn prachtige bruid.

Bruid ziet bruidegom wachten in Clingendael

Bruid achter bruidegom voor eerste blik in Clingendael

Bruid en bruidegom huilen als ze elkaar voor het eerst zien op hun trouwdag

Fotoshoot met bruidspaar in Clingendael Den Haag

Na dat het bruidspaar elkaar voor het eerst had gezien konden we meteen nog een paar foto's maken in dit prachtige park. Door de lange wandeling vloog de tijd voorbij en hadden we maar 20 minuten de tijd. Tijd om snel te schakelen en in een korte tijd mooie trouwfoto's te maken voordat we weer terug moesten rijden om op tijd aan te komen voor de ceremonie. Maar voor dat we terug reden eerst nog een foto in de mooie oprijlaan en met de Ford Mustang van 123 Trouwauto.

Fotoshoot bruidspaar Clingendael

Bruidspaar op trap Clingedael

Bruidspaar fotoshoot in de tuin Clingendael

Trouw fotoshoot Clingendael Den Haag

Oprijlaan Clingendael met bruidspaar

Bruidspaar met Ford Mustang van 123 Trouwauto in Clingendael

Trouwceremonie in Zoetermeer

Na de foto's gemaakt te hebben was het tijd om naar Zoetermeer te rijden voor de trouwceremonie. Na een korte rit vauit Den Haag werd de bruid eerst afgezet en kwam de bruidegom aan met zijn droom auto. Met een brullende motor en luid gejuich kwam Anthony aanrijden om zich op te maken voor de trouwceremonie. Na prachtige eerste kus na het jawoord van het bruidspaar en een knallende uittocht met hartjes confetti was het na de groepsfoto's nog tijd voor een laatste shot van de dag.

Aankomst bruidspaar Zoetermeer in Ford Mustang

Kus bruidspaar ceremonie in Zoetermeer

Hartjes confetti tijdens ceremonie in Zoetermeer

Bruidspaar bij Trouwlocatie in Zoetermeer


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG