Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg Wassenaar | Andreina en Koen

Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg Wassenaar | Andreina en Koen

Bruiloften / 11 juli 2022

CATEGORIEËN: Award Winning, den haag, Kasteel de Wittenburg, Trouwfotograaf

Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg

Vandaag weer een prachtige bruiloft bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar, 1 van mijn favoriete trouwlocaties in regio Den Haag. Vandaag was dus een echte thuis wedstrijd als trouwfotograaf, zelfs het bruidspaar woont een klein stukje verderop in dezelfde straat. Hoe tof is dat?! Zoals gewoonlijk begint de dag bij de bruid die al even bezig was met de make-up en haar toen ik begon. Flavio Miguel de haar en Make-up Artist had al prachtig werk verricht, wat was de make-up al super mooi! Een gezellig drukte was er, het voelde zelfs als een beetje thuis door de Spaanse taal die gesproken werd door de familie uit Venezuela. Als je niet kan wachten, check dan snel de Highlight Slideshow hieronder.

Er was lekker ruim de tijd genomen voor het aankleden bij de bruid Andreina en haar familie. Dat zorgt er voor dat iedereen lekker aan me went en ik niet na een tijdje niet meer opval. Zo krijg je de mooiste momenten vol emotie met familie en vrienden die er bij aanwezig zijn. Dit kon je heel goed merken aan de kleine kinderen die na een tijdje wat minder schuw waren en dichter bij durfden te komen. Hierdoor kon ik een hele mooie blik van haar nichtje vastleggen toe de bruid haar jurk ging aantrekken.

Ochtend voorbereidingen bruid door trouwfotograaf Den Haag

Haar en Make-up bruid trouwfotograaf Den Haag

Aantrekken trouwjurk bruid door trouwfotograaf Den Haag

Spanning bruid voordat ze haar aanstaande man ziet door trouwfotograaf Den Haag

Portret Bruid voor dat de ceremonie start door trouwfotograaf Den Haag

Moeder van de bruid doet de sluier bij haar dochter in het haar door trouwfotograaf Den Haag

Trouwceremonie vastgelegd door trouwfotograaf Den Haag

Kasteel de Wittenburg is een prachtige locatie, maar ook een mooie uitdaging kwa licht. De warme lampen binnen, het koelere licht van buiten en als het bruidpaar eenmaal zit heel veel tegenlicht. Ik hou van zulke uitdagingen en het dan super mooi op de foto te krijgen. Vaak krijg ik van de gasten de vraag hoe ze zoiets moeten fotograferen met hun telefoon, want vaak lukt hun dat niet. Gelukkig heb ik als trouwfotograaf veel ervaring op deze andere locaties en kan ik het beste uit iedere situatie halen!

Bruidegom en moeder lopen samen naar voren voor de trouwceremonie door trouwfotograaf Den Haag

Bruid en Vader lopen samen naar voren voor de trouwceremonie door trouwfotograaf Den Haag

Volle zaal bij trouwceremonie door trouwfotograaf Den Haag

Eerste kus bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Trouwceremonie reflectie shot bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Receptie bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar

Het zou eigenlijk al eerder op de dag gaan regenen, vandaar dat er besloten was om binnen te trouwen. Toch een klein kadootje dat het nog droog was toen de receptie begon. Met een mooie tempratuur maar met dreigende luchten was er buiten een mooi proostmoment en felicitaties waarna binnen de taart werd aangesneden. Het gezeldschap verspreide zich over de diverse ruimtes en de kasteel tuin en het bruidspaar genoot van alle vrienden en familie om hun heen.

Huwelijks receptie door trouwfotograaf Den Haag

Toos moment tijdens de receptie door trouwfotograaf Den Haag

Taart moment bruidspaar tijdens receptie door trouwfotograaf Den Haag

Korte Fotoshoot bruidspaar met trouwfotograaf Den Haag

Het bruidspaar had er voor gekozen om elkaar voor het eerst te zien tijdens de ceremonie, dat betekent voor de fotoshoot dat je vaak wat minder tijd hebt en dat je dit tijdens de receptie doet. Gelukkig bleef het nog even 15 minuten droog en konden we de fotoshoot eindigen met een creatieve foto in de regen! 

Fotoshoot bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Fotoshoot bruid alleen door trouwfotograaf Den Haag

Plezier maken tijds de trouw fotoshoot door trouwfotograaf Den Haag

Regen tijdens de fotoshoot met bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Openingsdans en trouwfeest bruidspaar vastgelegd door trouwfotograaf Den Haag

Voor de openingsdans met het bruidspaar zou beginnen, was het natuurlijk leuk om een foto bij de lichtletters te maken voordat de zaal helemaal vol stond. Daarna stroomde de kleine lounge snel vol en kon het bruidspaar starten met hun eerste dans. Daarna ging het meteen helemaal los en werd er de hele avond non stop gedanst! Venezolaanse traditie luid dat er altijd een gekken uurtje tijdens je feest moet zijn, dan gaan we natuurlijk extra creatief en gek fotograferen met een langere sluitertijd voor een cool en speciaal effect!

Bruidspaar bij lichtletters door trouwfotograaf Den Haag

Openingsdans bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Trouwfeest bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Huwelijks feest bruidspaar door trouwfotograaf Den Haag

Dansen tijdens huwelijksfeest door trouwfotograaf Den Haag

De trouwdag afsluiten met creatieve avond foto's

Een van de redenen waarom ik veel wordt gekozen als trouwfotograaf is de avond fotoshoot. In het donker creatieve foto's maken vind ik zelf super gaaf om te doen en tevens hou ik er van om de avond zo af te sluiten met het bruidspaar en dat vormt dan meteen een prachtig einde van het trouw album. Ik hoot graag wat jullie vinden van de onderstaande foto.

Creatieve avond foto's in het donker door trouwfotograaf Den Haag

Creatieve avond foto's blauwe uur door trouwfotograaf Den HaagOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG