Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg | Nicole en Rosier

Trouwfotograaf Den Haag Kasteel de Wittenburg | Nicole en Rosier

Bruiloften / 03 september 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, den haag, Kasteel de Wittenburg, Trouwfotograaf, Wassenaar

Trouwen in Den Haag

 

Als Trouwfotograaf Den Haag mocht ik vandaag weer een geweldige bruiloft mogen fotograferen op prachtige locaties in Den Haag en Wassenaar. Alles was perfect gepland en geregeld en dat maakte deze bruiloft echt heel relaxed. Ondanks de gezonde en leuke spanning bij het aankleden was er gedurende de dag totaal geen stress. De dag begon natuurlijk bij het aankleden bij de bruid. Nicole was al naar de kapper geweest en haar make-up was reeds mooi aangebracht. Tijd om haar trouwjurk aan te doen met behulp van moeder en haar ceremoniemeester. Na de jurk aantrekken kwam de lastige taak om de trouwschoenen aan te doen. Met de juiste hulp ging dat heel soepeltjes. De laatste details in de vorm van de bruidssieraden maakte haar helemaal af, is ze niet prachtig?!

 

Trouwschoenen worden aangedaan bij bruid

 

Bruid doet haar oorbellen in

 

Bruid is blij met hoe mooi ze er uit ziet

 

First Look moment fotograferen

 

Een van mijn favoriete momenten om te fotograferen als trouwfotograaf uit Den Haag, het fotograferen van het moment als het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet met hun trouwkleding aan. Vaak hebben ze die nacht ervoor niet samen geslapen en kleden ze zich afzonderlijk van elkaar aan. De spanning wordt dan natuurlijk mooi opgebouwd naar dat ene moment dat ze elkaar zien. Vol trots kwam Rosier zijn bruid ophalen. Na het aankomen in de chique Rolls Royce was het een korte wandeling naar de trap waar zijn bruid Nicole hem natuurlijk even in spanning liet wachten voor hij haar in haar trouwjurk mocht zien. Geweldig om de eerste reactie te zien van de bruid als de bruidegom. Samen met m'n second shooter Sannaz legde we dit intieme moment vast. Na het fotograferen van het eerste moment was het tijd om naar de fotoshoot locatie te gaan. De buurvrouw met haar hondje zaten op een afstandje te genieten van alles wat gaande was. Een grappige felicitatie volgende in het voorbij gaan naar de trouwauto.

 

bruidegom haalt bruid op

 

first look Bruidegom ziet bruid voor het eerst

 

Bruid en bruidegom krijgen felicitaties van de buurvrouw

 

Bruid en bruidegom stappen trouwauto in

 

Fotoshoot bruidspaar in centrum Den Haag

 

Als trouwfotograaf in Den Haag kom ik natuurlijk graag met een bruidspaar in het centrum om daar een fotoreportage te doen. Zeker als een bruidspaar een emotionele band hebben met bepaalde plaatsen. Nicole en Rosier hadden aangegeven in ons eerste gesprek dat ze hun eerste afspraak in het centrum van Den Haag. Na wat drankjes zijn ze naar het binnenhof gegaan en hebben daar nog lang zitten kletsen. Hoe gaaf is het dan om datzelfde bankje terug te laten komen tijdens hun trouwshoot. Na wat foto’s gemaakt te hebben op het binnenhof hadden we ook wat tijd ingepland om buiten foto’s te maken bij kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Heerlijk om in deze prachtige groene omgeving foto’s te maken. Heerlijk ook hoe ontspannen en leuk dit bruidspaar was met elkaar. Zo veel mooie momenten en foto’s tijdens deze shoot, zo lastig een selectie maken voor deze blog!

 

Bruidspaar op lange voorhout

 

bruidspaar bij hofvijver

 

bruidspaar voor hofvijver en binnenhof

 

bruidspaar voor het maurits huis den haag

 

bruidspaar bij maurits huis en binnenhof

 

bruidspaar op bankje bij binnenhof

 

bruidspaar kust op bankje binnenhof

 

bruidspaar binnenhof

 

bruidspaar onder de gewelven binnenhof

 

bruidspaar onder de gewelven binnenhof den haag

 

bruidspaar op binnenhof

 

bruidspaar op binnenhof den haag

 

Bruidspaar verlaat kasteel de Wittenburg voor fotoshoot

 

bruidsfotograaf den haag bij kasteel de wittenburg wassenaar

 

Drone shot met bruidspaar bij kasteel de Wittenburg wassenaar

 

bruidsfotograaf den haag bij kasteel oud wassenaar

 

trouwfotograaf den haag bij kasteel de wittenburg wassenaar


trouwfotograaf den haag met bruidspaar bij kasteel de wittenburg wassenaar

 

 

Groepsfoto’s bij kasteel de Wittenburg

 

Een wens van het bruidspaar was een groepsfoto met de trouwauto. Om alle mensen en een auto goed in beeld te moeten brengen, dat is een uitdaging. Deze heb ik als trouwfotograaf Den Haag we heel creatief opgelost met een drone. Zo konden we toch alle daggasten en de auto zien! Natuurlijk werden er ook serieuze groepsfoto’s tijdens de borrel gemaakt, maar het bruidspaar vond de gekke en actieve foto’s het leukst!

 

Drone groepsfoto bij Kasteel de wittenburg met trouwauto

 

Stoere mannen foto bruidegom en best man door bruidsfotograaf den haag

 

Spontane groeps foto bruidegom en best man door bruidsfotograaf den haag

 

Trouwceremonie bij Kasteel de Wittenburg Wassenaar

 

In de mooie statige trouwzaal van kasteel de Wittenburg het ja-woord geven aan elkaar, wat een trouwlocatie is dat toch! De trouwambtenaar deed het zo mooi, ze raakte bij velen de gevoelige snaar en hier en daar een traan en natuurlijk werd er gelachen. Heerlijk enthousiast werd er JA gezegd en uitbundig blij liet Nicole zien dat ze getrouwd was met deze “hunk”!!

 

Bruidegom komt trouwzaal kasteel de wittenburg binnen voor ceremonie

 

Bruid komt met haar vader trouwzaal kasteel de wittenburg binnen voor ceremonie

 

entree bruid met haar vader voor kasteel trouwceremonie

 

de eerste kus bij kasteel de wittenburg trouwceremonie

 

Bruid laat trots haar ring zien dat ze getrouwd is

 

Bruidspaar verlaat trouwzaal na ceremonie in kasteel de wittenburg

 

Taartmoment en Eerste dans

 

Na alle felicitaties volgde het taartmoment gevold door de eerste dans. De concentratie nam toe, dat was ook goed af te lezen aan de gezichten van het bruidspaar. Ze hadden uren geoefend op de openingsdans. Wat het wat lastig maakte was de grote jurk, maar dat mocht niet deren. Het zag er geweldig uit en naarmate de dans verder ging, kwam de ontspanning. Daarna barste het feest los!!

 

aansnijden bruidstaart in kasteel de wittenburg wassenaar door trouwfotograaf den haag

 

eerste dans in kasteel de wittenburg wassenaar door trouwfotograaf den haag

 

eerste dans in kasteel de wittenburg wassenaar door bruidsfotograaf den haag

 

trouwfeest in kasteel de wittenburg door trouwfotograaf den haag

 

Fotoshoot in het donker met Trouwfotograaf uit Den Haag

 

Een mooie manier om de dag af te sluiten is een fotoshoot in het donker in te plannen. Dat hadden we nu eigenlijk niet gedaan. Het regende zachtjes buiten, en vroeg aan het bruidspaar of ze een paar minuten mee naar buiten wilde komen. Ik zag ze denken: “maar het regent toch”… Vol vertrouwen zeiden ze ja, is goed! 3 minuten laten stonden ze weer binnen met een aantal waanzinnige foto’s, achteraf een van hun favorieten van de hele dag!

 

Foto van bruidspaar in de regen en in het donker door trouwfotograaf den haagOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG