Bruidsfotograaf Oude Stadhuis Den Haag | M & E

Bruidsfotograaf Oude Stadhuis Den Haag | M & E

Bruiloften / 13 september 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Bruidsfotografie, den haag, Spaansche Hof

Trouwen in het oude stadhuis van Den Haag

Als bruidsfotograaf in Den Haag vind ik het natuurlijk altijd leuk om ook in mijn eigen stad mooie bruiloften vast te leggen! Het oude stadhuis naast de grote kerk in Den Haag is echt prachtig! Natuurlijk moest dit bruidspaar nog wel eerst alle voorbereidingen doen in de ochtend. In eerste instantie zou ik alleen bij de bruid fotograferen, maar dat veranderde gelukkig op het laatste moment. Het is natuurlijk super gaaf om van zowel de bruid als bruidegom foto's te hebben van het aankleden. De spanning vooraf maar nog belangrijker, foto's met de mensen om wie je het meeste geeft. Uiteraard is dit leuk om zelf terug te zien, maar ook om dit van elkaar te zien. Dat is natuurlijk het enige van de dag waar een bruidspaar niet samen is. Eerst bij de bruidegom fotograferen die letterlijk op 2 minuten rijden van mijn studio woont met z'n aanstaande bruid.

Detail shot van de bruidegom aankleden bruidsfotograaf den haag

Moeder bruidegom helpt met stropdas bruidsfotograaf den haag

De bruid bereid zich voor in ouderlijk huis

Na een paar foto's geschoten te hebben bij de bruidegom, snel naar de bruid die uiteraard al was begonnen met de voorbereidingen van het haar en make-up. Snel aan de slag en wat details fotograferen. Daarna snel naar beneden om alle vriendinnen, ouders en natuurlijk de bruid die in de make-up ging vast te leggen. 

Bruids make-up den haag

Bruids styling haren en make-up

Creatief portret van bruids voorbereidingen.

Spontane reactie bruid tijdens de voorbereidingen

Bruid bekijkt haar mooie make-up en haren

Bruid doet oorbellen in

Bruid komt de trap af en ziet vader voor het eerst

First look bruid en bruidegom 

Na dat de de vader van de bruid zijn prachtige dochter voor het eerst zag was het moment daar dat ze opgehaald zou worden door haar aanstaande man. Een van de meest spannende momenten van de dag. Altijd zo gaaf om dat te fotograferen. Alle mensen er om heen die meegenieten en natuurlijk de reacties van de bruid en bruidegom. 

first look bruidspaar ouderlijk huis

first look kiss bruidspaar

Award winning fotoshoot met bruidsfotograaf Den Haag

Wat is Ockenburg toch een mooie plek om foto's te maken. Zoveel mooie plekken in dit park, en zo verschillend als je er even doorheen loopt. Als je er de tijd voor hebt, loop je zo van een prachtig duinbos door naar een duin gebied. Vandaag bleven we wat meer aan de voorkant waar we zoveel mooie foto's hebben kunnen maken! En zo veel vriendelijke mensen daar trouwens, het bruidspaar kreeg zo veel felicitaties!!

Bruidsreportage in Den Haag bruidsfotograaf

Trouwreportage in Den Haag bruidsfotograaf

Bruidsreportage door bruidsfotograaf Den Haag

Trouwreportage door bruidsfotograaf Den Haag

Bruidsreportage door award winning bruidsfotograaf Den Haag

Bruidsreportage door international award winning bruidsfotograaf Den Haag

Trouwreportage door award winning bruidsfotograaf Den Haag

Trouwreportage door international award winning bruidsfotograaf Den Haag

Trouwceremonie in het Oude Stadhuis Den Haag

Het prachtige stadhuis van Den Haag, een locatie met veel historie en een prachtig interieur. Na een leuke rond rit door Den Haag kwamen alle gasten aan in een originele engelse bus, super gezellig natuurlijk en handig omdat niemand zo een parkeer plek hoefde te zoeken. Na wat leuke foto's bij de bus, was het tijd om naar binnen te gaan voor de ceremonie. Een hele emotionele ceremonie, er werd uiteraard veel gelachen, maar ook een mooie traan werd er gelaten. Een super recept als bruidsfotograaf om daar mooie blijvende herinneringen van te maken in de vorm van foto's in hun trouwalbum!

Naar trouwceremonie in Den Haag

trouwceremonie oude stadhuis den haag

een traan tijdens trouwceremonie den haag

emotionele trouwceremonie den haag

bruidspaar huilt samen tijdens emotionele trouwceremonie den haag

emotionele felicitaties stadhuis den haag

Bruidspaar in oude stadhuis den haag trouwfoto

bruidspaar verlaat oude stadhuis den haag

Receptie en diner bij het Spaansche Hof in Den Haag

Een kleine wandeling door het centrum van Den Haag naar de prachtige locatie Het Spaansche Hof in Den Haag. Als bruidsfotograaf uit Den Haag is deze locatie erg bekend en ik kom hier uiteraard graag! Zo verborgen, maar oh zo mooi van binnen. Echt een verrassings effect!

bruidspaar komt aan bij het spaansche hof

Diner speech moeder bruidegom bij Spaansche hof

Diner speech vader bruid bij Spaansche hof

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG