Trouwfotograaf Wereld Museum Rotterdam | Dragana en Oscar

Trouwfotograaf Wereld Museum Rotterdam | Dragana en Oscar

Bruiloften / 17 juli 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Bruidsfotografie, Rotterdam, Wereld Museum

Voorbereidingen bruid voor bruiloft bij Wereld Museum Rotterdam

Een vol huis met vrienden, familie kinderen en natuurlijk niet te vergeten de hond. Een groot gedeelte van deze leuke groep was familie van Dragana die helemaal uit Servie waren over gevlogen om deze prachtige bruiloft in Rotterdam mee te maken. Uiteraard waren daar eerst de voorbereidingen van de bruidsmeisjes en Dragana werd prachtig opgemaakt. De spanning was goed te voelen, iedereen was toch wel wat zenuwachtig. Naarmate de meiden helemaal klaar waren met opmaken, toen kwam langzaam maar zeker de ontspannen sfeer te voorschijn.

Bruids Make-up

Bruid met bruidsmeisjes voorbereiden

Haarspray bruid op trouwdag

kouseband bij de bruid omdoen met bruidsmeisjes

Eerste moment dat de Bruid en Bruidegom elkaar zien voor de bruiloft bij Wereld Museum Rotterdam

Oscar de bruidegom moest nog even geduld hebben toen hij aankwam om zijn prachtige bruid Dragana op te halen. De laatste finishing touches werden nog gedaan voordat ze de trap af kwam om haar aanstaande man in de armen te vliegen! Altijd een mooi moment van de trouwdag, alle spanning komt er dan uit. Meestal bij het bruidspaar, maar bij deze trouwdag meer bij de kinderen. Die waren zo blij, enthousiast en ontroerd van dit moment. Ze konden niet stoppen met huilen van blijdschap! De hond was niet zo onder de indruk val alle comotie. 

Bruid en bruidegom zien elkaar voor het eerst op trouwdag

Kinderen huilen van blijdschap om bruidspaar

Fotoshoot met bruidspaar voor dat de trouw ceremonie zal plaats vinden bij Wereld Museum Rotterdam

Voor dat de ceremonie plaats zou gaan vinden bij het Wereld Museum in Rotterdam, was het moment voor mij als bruidsfotograaf een toffe bruidshoot te doen in het prachtige park naast de Euromast. Het liefste ga ik meteen van start en dan zien we wel wat voor mooie plekjes en licht we tegen komen tijdens de fotoshoot met het bruidspaar. Een mooie blauwe lucht en vette lijnen van een strak gebouw zorgt voor een paar mooie eerste platen. Daarna natuurlijk ook even een paar foto's van het bruidspaar met de Euromast op de achtergrond. Dan kan je natuurlijk pas echt zien dat je in Rotterdam gaat trouwen!

Trouwfoto's Rotterdam

Bruidspaar met Euromast Rotterdam op de achtergrond

Bruidspaar in Vroesenpark Euromast

Lekker ontspannen en humor tijdens je trouw fotoshoot

Een fotoshoot is echt een leuk moment van de dag. Als fotograaf ben je dan alleen met het bruidspaar zonder alle hectiek van een trouwdag om je heen. Voor het bruidspaar de ideale gelegenheid om samen lekker te genieten van elkaar. Lekker een stukje wandelen, elkaar lekker beetpakken en gewoon lekker grappen maken en jezelf zijn. Dat maakt de fotoshoot altijd tot een groot succes. Super gaaf als de omgeving kan betrekken bij de foto's om de sfeer van de dag goed neer te zetten. Het was een mooie warme dag in Rotterdam, ideaal om te gaan trouwen, maar ook om lekker in het park te zonnen.

Bruidspaar loopt langs zonnende man in park Rotterdam

Bruidspaar fotoshoot Rotterdam

Trouwen in Rotterdam Wereld Museum fotoshoot

Rotterdamse bruid fotoshoot met trouwboeket

Bruidspaar Wereld Museum Rotterdam met Erasmusbrug op de achtergrond

Trouw Ceremonie in Wereld Museum Rotterdam

Trouwen in een van Rotterdam mooiste trouwlocaties, het Wereld Museum vlak langs de Maas. Deze Top Trouwlocatie stond al een tijdje op m'n lijst om een keer een bruiloft te fotograferen. En nu was het zo ver, en wat een trouw locatie is het zeg! Een super mooie zaal met een geweldige licht inval. Het oplopende bruidspaar werd muzikaal begeleid door Singer-songwriter Kevin van Wedding Tunes en de sfeer werd daar geweldig mee neergezet. Zo mooi om Dragana en Oscar samen te zien, ze konden echt niet van elkaar afblijven. De liefde en passie spatte er van af!

Bruidspaar tijdens trouwceremonie Wereld Museum Rotterdam

Mooi moment bruidspaar trouwceremonie Wereld Museum Rotterdam

dochter kijkt hoe de ringen omgedaan worden tijdens trouwceremonie Wereld Museum Rotterdam

De ringen passen tijdens trouwceremonie Rotterdam wereld museum

Receptie bruiloft in Wereld Museum Rotterdam

Kevin speelde wederom heerlijk tunes waar de gasten heerlijk van genoten tijdens een glaasje champagne. Muziek is natuurlijk enorm belangrijk tijdens je trouwdag, het is zo bepalend voor een ontspannen sfeer. Geweldig om die ontspanning dan ook te zien bij het bruidspaar en deze twee samen te fotograferen.

Wedding Tunes speelt live muziek bruiloft Wereld Museum Rotterdam

Taart moment Wereld Museum Bruidspaar

Ik hou er van om iedere keer weer een andere foto te maken tijdens een taart moment. Kinderen zijn daar ideaal voor, die zorgen altijd voor leuke verrassingen. Gelukkig was grote broer er bij, anders was er geen taart meer om aan te snijden!

Bruidsmeisje probeert de taart in te duiken wereld museum Rotterdam

De trouwdag bij Wereld Museum Rotterdam eindigen in stijl!

De dag moet altijd met een kickass shot afgesloten worden. Het Wereld Museum leent zich daar fantastisch voor. Zo'n mooie locatie, ook aan de buitenkant maakt het ideaal om het bruidspaar op het balkon te fotograferen. Wat flitsers om de bruid en bruidegom goed uit te lichten en dan Sha-bang!

Bruidspaar op balkon van Wereld Museum RotterdamOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG