Portretfotograaf Den Haag | Familieshoot met Chase en baby Bryce

Portretfotograaf Den Haag | Familieshoot met Chase en baby Bryce

Portret / 05 augustus 2016

CATEGORIEËN: baby, foto's, fotoshoot, portret

Wat was het leuk om Chase weer terug te zien en op de foto te zetten. Alleen vandaag had hij z'n jonge broertje Bryce meegenomen voor een echte familieshoot in Ypenburg. Chase die had het super naar z'n zin buiten en was lekker aan het rennen en spelen. Tussen door had hij eventjes tijd om op te foto te gaan voor hij weer verder ging rennen in het gras. Zo konden we ook een paar leuke foto's maken van baby Bryce. Wat een sterk ventje zeg, zo jong en toch al helemaal z'n hoofd optillen voor de foto. Beide ouders waren super relaxed en daardoor konden ze ook genieten van de fotoshoot, want soms lastig kan zijn met kinderen die een eigen wil hebben. M'n advies was ook lekker van elkaar te genieten en zo min mogelijk op mij te letten. Dit is ook goed terug te zien in de foto's en geeft precies deze geweldige familie weer.

Het is natuurlijk super gaaf om families te fotograferen en de liefde voor elkaar vast te leggen. Nog leuker is als ieder jaar terug komen om weer mooie foto's te laten maken. Zo krijg je dat je van iedere leeftijd van je kinderen professionele foto's hebt die mooi aan de muur hangen. Deze mooie momenten zullen mede door de foto's voor altijd bij blijven en waar je dagelijk met plezier op terug kijkt!

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG