Kalender portretfotografie On Demand Mad Man Style

Kalender portretfotografie On Demand Mad Man Style

Portret / 19 september 2014

CATEGORIEËN:

Wat een leuke opdracht was dit. Voor het eerst heb ik een portret shoot gedaan voor een bedrijf die hun eigen kalender wilden maken. Met een oplage van 10.000 stuks was dat natuurlijk wel ontzettend gaaf. Ze hadden het idee om in de "Mad Man Style" hun kalender te maken. On demand is een leuk, jong en creatief bedrijf vol ideeen. Het concept was goed uitgewerkt en iedereen was goed voorbereid.

Bij aankomst ging iedereen zich gereed maken, de damens in mooie jurken, rokjes, haren mooi en goed in de make-up. De heren strak in pak, mooie dassen, een hoed, sigaren en de wiskey stond klaar. In tussen liep ik even door het magazijn waar de shoot zou plaats vinden om wat ideeen op te doen waar iedereen neer te zetten ten opzichte van de mogelijk om de flitsers neer te zetten.

De fotoshoot liep geweldig mede door de goede voorbereidingen, leuke locatie en de prachtige modellen. Iedereen zag er geweldig uit en heeft het super goed gedaan. De kalender ziet er flashy uit en het bedrijf heeft heel veel leuke reacties gekregen op de kalender!

Wil jij met je bedrijf ook je eigen kalender maken, neem dan even contact op:Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG