Bedrijfs portret foto voor CV of Linkedin

Bedrijfs portret foto voor CV of Linkedin

Portret / 06 maart 2016

CATEGORIEËN: CV, den haag, fotografie, Linkedin, portret

Een goede profiel foto voor je CV of je Linkedin kan wonderen betekenen om eerder op gesprek uitgenodigd te worden. Uiteraard is een mooie CV en een goede sollicitatie brief ook belangrijk, maar dit kan je te niet doen met een amateuristische profiel foto. Het is dus zeker de moeite waard om in een goede profielfoto te investeren en met een professionele foto te laten zien wie jij bent en waarom ze jou voor deze baan moeten kiezen.

Dit zelfde geld voor bedrijven, wil jij laten zien waar jouw bedrijf en medewerkers voor staan, laat dit zien door middel van een professionele fotoshoot. Ik kom graag bij jullie langs om een zakelijk portret van alle medewerkers te maken en/of ze in actie te laten zien. Een beeld zegt namelijk meer dan duizend woorden, gebruik dit om jou passie te laten zien!

Wil je ook een nieuwe profiel foto of een bedrijfs shoot, neem dan snel contact op:

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG