Trouwfotograaf Den Haag | Strandbruiloft van Larissa en Roger

Trouwfotograaf Den Haag | Strandbruiloft van Larissa en Roger

/ 14 januari 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, Bruidsfotografie, den haag, strand, trouwen, Trouwfotograaf

Voorbereidingen voor de strandbruiloft

De prachtige ochtend begon al vlak bij het strand. Samen met m'n second shooter Wickie reed ik naar de locatie waar bruid en bruidegom gingen aankleden. Dit was wel heel uniek, want de huizen waren naast elkaar. Aan de ene kant was het huis waar Larissa en Roger al samen woonden met hun twee kids, en daarnaast het ouderlijk huis van Larissa. Zelfs de achtertuinen waren met elkaar verbonden zodat de kinderen makkelijk op bezoek konden!

Het leuke was dus ook, dat we als fotografen gewoon heen en weer konden lopen tussen beide huizen en fotograferen wat we wilden. Roger had in de ochtend eerst nog de strandtent versierd met allemaal verse bloemen voordat hij zich ging omkleden met de jongens. Zoals altijd had de bruid wat langer nodig. Relaxed met de kapper en make-up artist aan huis liep alles lekker soepel. De jurk dicht krijgen is toch wel even een precies werkje.

Bruidegom en zonen maken zich klaar voor de trouwdag

Bruidsjongens maken zich klaar voor de trouwdag

Bruid en moeder van de bruid trekken jurk aan

Trouwkoets komt de bruid en bruidskinderen ophalen

Larissa was bijna klaar toen de trouwkoets kwam voorijden, een mooi moment om vast te leggen terwijl de bruid nog de laatste dingen checkt. Daarna ging ik snel naar beneden om zowel de bruid als de bruidegom op het balkon te fotograferen. Ze konden elkaar net niet zien gelukkig. Dat moment werd bewaard voor de ceremonie. Zo werd wel de spanning nog wat vergroot!

Bruid kijkt naar trouwkoets

First look Bruid en bruidegom

Met de trouwkoest naar het strand

De bruid ging met oma en alle bruidskinderen in de trouwkoest naar het strand, ze woonden net dichtbij genoeg voor de paarden om dit in 1 keer te doen. De bruidegom was al vooruit gegaan om haar op het strand bij de ceremonie op te wachten. De kinderen vonden het in het begin best een beetje spannend, maar daarna super gaaf. Ze aaiden de paarden zelfs even om ze te bedanken voor de mooie rit naar de trouwlocatie.

Trouwkoets komt aan op het strand

Bruidegom ontvangt bruid en bruidskinderen bij de trouwceremonie

Strandtent huwelijk den haag

Ring moment strandhuwelijk den haag

De trouwfotoshoot in de duinen van Den Haag

Met maar een kleine 45 minuten om foto's te maken met de kinderen en het bruidspaar alleen, was het heerlijk om van de mooie duinen gebruik te maken. Lekker een paar ontspannen foto's met de kinderen die lekker konden rondrennen. Heerlijk om ze zo in hun element te zien, veel leuker dan die geposeerde foto's die ze nooit leuk vinden. Daarna nog even heerlijk met het bruidpaar wat foto's kunnen maken. Een heerlijke tempratuur, mooie sluier bewolking en een lekker briesje die de haren lekker alle kanten deed opwaaien. Daarvoor trouw je aan het strand natuurlijk!

Bruidsjongen in z'n element tijdens de fotoshoot

Bruidspaar in de duinen van den haag

Trouwshoot in de duinen van Den Haag

Huwelijks fotoshoot in de duinen Den Haag

Bruidspaar in de duinen den haag

Trouwfotograaf den haag strandfotoshoot

Trouwboeket gooien uit de Trouwauto

Net als huwelijk kado gekregen, een prachtig gerenoveerde Porsche met hun namen, geboorte datum en hun eigen logo! Hoe vet is dat?! De trouwauto moest voor een bepaalde tijd het strand af, dus ze gingen meteen samen even een ritje maken. Helemaal niet gepland, maar bij het uitzwaaien stonden ineens alle dames te zwaaien en Larissa besloot haar boeket vanuit de Porsche te gooien. 

bruidsboeket wordt uit de trouwauto gegooid naar alle dames

Eerste dans en huwelijksfeest

Uiteraard werd er eerst lekker geborreld, de huwelijkstaart aangesneden onder begeleiding van een heerlijke live band. Die slaan we vandaag een keer over om meteen naar de eerste dans te gaan. Ik hou er van als dingen anders gaan dan "normaal" De eerste dans was niet met alleen de bruid en bruidegom, maar gewoon met alle kids erbij. 

Eerste dans bruidspaar met alle bruidskinderen

Eerste dans bruidskinderen

Jaloers bruidsmeisje eerste dans bruidskinderen

Zonsondergang trouwfoto strandhuwelijk den haag

En zoals altijd eindig ik graag met een foto van het bruidspaar. We kregen een mooie zonsondergand kado!

Zonsondergang trouwfoto strandhuwelijk den haag


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG