Bruidsfotograaf Chinese bruiloft Barbarossa Beach Club Scheveningen | Maggie en Han

Bruidsfotograaf Chinese bruiloft Barbarossa Beach Club Scheveningen | Maggie en Han

Bruiloften / 15 augustus 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Bruidsfotografie, Chinese Bruiloft, den haag

Bruidsfotografie in Kurhaus Scheveningen

Bruidsfotografie in Scheveningen, een echte thuiswedstrijd dus om in je eigen stad te fotograferen. De trouwdag begon in het hart van Scheveningen namelijk in het prachtige Kurhaus. Eerlijk gezegd was ik nog nooit als bruidsfotograaf uit Den Haag in het Kurhaus geweest om daar te fotograferen. Super gaaf dus om de start van deze trouwdag daar te fotograferen samen met Gabriel. De prachitige Chineese bruid Maggie was net begonnen met haar haar en de visagie, een mooi moment om te beginnen met was detail shots. Natuurlijk moet je altijd blijven opletten, want ineens werd er een briefje van de bruidegom gegeven aan de bruid. Nu kan ik geen Chinees lezen, maar aan haar reactie te zien waren het hele mooie woorden.

Chinese bruid leest een brief van haar aanstaande man in Kurhaus Scheveningen bruidsfotograaf Den Haag

Emotionele Chinese bruid leest een brief van haar aanstaande man in Kurhaus Scheveningen bruidsfotograaf Den Haag

Prachtige make-up Chinese bruid in Kurhaus Scheveningen bruidsfotograaf Den Haag

Prachtige haar en make-up Chinese bruid in Kurhaus Scheveningen bruidsfotograaf Den Haag

Prachtige trouwjurk Chinese bruid in Kurhaus Scheveningen bruidsfotograaf Den Haag

De stoere mannen foto van de Chinese bruidegom

Steeds vaker krijg ik het verzoek voor de stoere mannen foto. Dit kan zijn aan de bar met een mooi glas whiskey. Een avond shot waar de mannen een sigaar roken. Dit kan natuurlijk ook een gaaf shot zijn bij een stoere Ford Mustang, of zoals hier heel stoer door het Kurhaus lopen. Super gaaf om te doen, en de mannen voelen zich meteen heel stoer met hun fantastische outfits! Ik ben benieuwd of er nog aanstaande bruidegommen zijn met andere gave ideeen om voor mij als bruidsfotograaf te gaan fotograferen.

Bruidsfotograaf maakt stoere mannen foto in Kurhaus Scheveningen

Chinese trouwceremonie bij Barbarossa Scheveningen

De tempratuur was heerlijk, het zonnetje scheen en er waren prachtige wolken aan zee. Alleen met windkracht 7 was er helaas geen mogelijkheid om op het strand te trouwen, tenzij je gezandstraalt wilde worden hahaha. En het was ook heel lastig geweest om elkaar te verstaan met de harde wind. Gelukkig hag Gaelle de Weddingplanner alles prachtig aangekleed met allerlei versieringen en heerlijk geurende bloemen en bladeren! Veel familie was uit het buitenland gekomen om bij deze mooie Chinese bruiloft aanwezig te zijn. Hoewel dit een bruiloft was zonder de traditionele gebruiken, was het wel super gaaf dat de trouwambtenaar het bruidspaar in 4 talen vroeg, waaronder Chinees, of ze met elkaar wilden trouwen. Beide dus ook duidelijk in 4 talen het Ja woord gegeven. 

Emotionele Chinese bruid tijdens de trouwceremonie Den Haag

De eerste kus chinese bruiloft door bruidsfotograaf den haag

Groeps foto's tijdens Chinese bruiloft bruiloftfotografie

Ik hou er altijd van om leuke groepsfoto's te maken tijdens een bruiloft. Iedereen ziet er op z'n mooist uit, iedereen is blij en iedereen wilt weer snel door met borrelen. Dus dan luisteren extra goed naar al je tips ;). Twee super leuke momenten tijdens de groepsfoto's. Zoals ik al eerder schreef, was het niet een dag op op het strand te trouwen vanwege de wind. De wind zorgde in dit geval wel voor een leuke plaat hoe die met de sluier speelde. en heel onverwacht kwam ook Mario voorbij op zoek naar zijn princes!

de wind speelt met de sluier van deze prachtige chinese bruid tijdens groepgsfoto's

Mario komt voorbij springen tijdens de groepsfoto's van deze chinese bruiloft

Strand trouwfotoshoot van dit prachtige Chinese bruidspaar

Ondanks de harde wind probeerde we toch het strand even op te gaan. Dit was helaas bijna onmogelijk, dus moesten we improviseren. Dat is eigenlijk het aller leukste van bruidsfotografie. In bijna onmogelijke situaties toch mogelijkheden vinden om een gave bruidsrapportage te maken, de fotoshoot hoort daar natuurlijk ook bij. We bleven met name tussen de strandtenten waar de wind net even wat minder was. Hoe kikke is het als je een doodgewone zeecontainer als coole achtergrond kan gebruiken omdat de schaduwen er geweldig in uitkomen. Natuurlijk ook een shot waar Barbarossa goed naar voren komt. Met trots kan ik zeggen dat het echt een hele toffe shoot is geworden met de beperkte mogelijkheden. 

Chinees bruidspaar bij Barbarossa fotoshoot bruidsfotograaf den haag

Chinees bruid bij strand fotoshoot bruidsfotograaf den haag

Chinees bruidspaar bij strand fotoshoot bruidsfotograaf den haag

Chinees bruidspaar op strand tijdens fotoshoot door bruidsfotograaf den haag

Chinees bruidspaar tijdens fotoshoot door bruidsfotograaf den haag

Chinees bruid in het zand tijdens fotoshoot door bruidsfotograaf den haag

Chinees bruidspaar voor zeecontainer tijdens fotoshoot door bruidsfotograaf den haag

Chinees bruidspaar aan het strand tijdens fotoshoot door bruidsfotograaf den haag

De eerste dans en feest tijdens Chinese bruiloft

Hoe gaaf is het als je een eerste dans voorbereid en deze geweldig uitvoert tijdens je openings dans. Dat geeft echt wat extra's voor je huwelijksfeest, iedereen krijgt daardoor meteen zin om hard te gaan dansen en drinken. Als bruidsfotograaf is dat natuurlijk geweldig om vast te leggen! Volop passie in je dans is te zien op je foto's en natuurlijk prachtig om in jullie trouwalbum te hebben. 

Eerste dans Chinees bruidspaar in Den Haag door bruidsfotograaf Paco van Leeuwen

Chinees huwelijksfeest aan het strand door bruidsfotograaf Den Haag

Hieronder nog een prachtig video verslag van deze bruiloft van top videograaf Joost Bloem, Great takes.

Maggie & Jimmy Wedding film from Great Takes on Vimeo.

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG