Trouwfotograaf Kasteel Wijenburg Echteld | Yin en Dennie

Trouwfotograaf Kasteel Wijenburg Echteld | Yin en Dennie

Bruiloften / 25 juli 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, Bruidsfotografie, Echteld, Kasteel Wijenburg, Trouwlocatie

Trouwen in Kasteel Wijenburg

Wow, wat een toffe bruiloft was dit in Kasteel Wijenburg te Echteld. Echt een top locatie om te gaan trouwen in het midden van Nederland. Een flinke rit vanuit Den Haag, maar het was de rit meer dan waard! Samen met Gabriel Scharis fotografeerde ik de bruiloft van Yin en Dennie. Ze waren deze ochtend beide in het kasteel om zich voor te bereiden en aan te kleden voor hun trouwdag in dit kasteel. Dennie was met zijn vader en moeder in een van de kamers en Yin was met haar vriendinnen en familie in de prachtige bibliotheek kamer van het kasteel. Deze prachtige kamers lenen zich perfect voor prachtige foto's tijdens het aankleden. Ook ideaal natuurlijk om alles op een locatie te houden, dit scheelt heel veel stress en natuurlijk reistijd op je trouwdag! Yin had haar droom trouwjurk gevonden bij het Bruidspaleis in Den Haag, recht bij mij tegen over. Hoe gaaf is dat?!

Trouwjurk in de bibliotheek kamer kasteel echteld

Detail shot trouwjurk in kasteel echteld

Blije bruid met haar trouwjurk in kasteel wijenburg echteld

Bruid doet haar Jimmy choo trouwschoenen aan kasteel wijenburg echteld

Bruidsmeisjes helpen met kousenband omdoen kasteel wijenburg echteld

Bruidegom wordt geholpen met aankleden door vader en moeder in kasteel wijenburg echteld

De laatste tips voor de bruidegom in kasteel wijenburg echteld

Fotoshoot bij Kasteel Wijenburg te Echteld

Wat een toffe locatie vol mooie hoekjes, echt zoveel veel verschillende opties op toffe foto's te maken. Het was dus ook lastig om een kleine selectie van 20 foto's te kiezen voor deze blog. Dennie en Yin waren ook zo leuk met elkaar, lieve aanrakingen, zo veel lol met elkaar echt super verliefd! Echt heerlijk om bij Kasteel Wijenburg te fotograferen. Toffe schuren, mooi water er omheen, bruggentjes en niet te vergeten de boomgaard. De tijd vloog dus ook voorbij tijdens de fotoshoot. 

bruidspaar bij schuur kasteel wijenburg echteld

Bruidspaar rent samen door boomgaard tijdens fotoshoot kasteel wijenburg echteld

trouw fotoshoot kasteel wijenburg echteld

Bruidspaar voor kasteel wijenburg echteld

Bruid in de boomgaard kasteel wijenburg echteld

Taartmoment en wijnproeven bij Kasteel Wijenburg te Echteld

Toch even een foto van het taart moment bij deze blog. Yin nam Dennie in de maling door net te doen alsof ze haar eerste hap zelf ging nemen. De reactie van Dennie was priceless! Daarna ook een hele leuke touch van deze bruiloft, de gasten konden hun eigen wijn kiezen die ze graag bij het diner wilde drinken. De kelder van het kasteel vormde die ideale omgeving om rustig te proeven. Niet doorvertellen hoor, maar niet iedereen spuwde netjes de wijn weer uit..

Taart moment bruidspaar kasteel wijenburg echteld

Wijnproeverij bruidspaar kasteel wijenburg echteld

Andere bruidsoutfit voor diner en feest Kasteel Wijenburg

Om makkelijker te kunnen bewegen op deze mooie en warme trouwdag, had Yin een outfit change voorbereid. Van haar prachtige trouwjurk naar een mooi witte designers outfit met bijpassende hoed. Super stijlvol en chigue en ideaal om makkelijk in te kunnen bewegen. Zeker voor de openingsdans die nog moest komen. Met deze outfit nog snel wat foto's gemaakt voor het diner ging beginnen.

bruidspaar fotoshoot op brug bij kasteel Wijenburg in Echteld

Bruidspaar bij slotgracht kasteel wijenburg echteld

Diner en speeches bij Kasteel Wijenburg

Tijdens het diner zijn vaak speeches van de meest belangrijke mensen voor het bruidspaar. Dat zorgt voor emotionele momenten, soms van verdriet van mensen die er niet bij konden zijn, maar ook zeker van blijdschap. De persoonlijke verhalen maakt een trouwdag zo bijzonder en helemaal af. Deze momenten zijn zo belangrijk om vast te leggen om jaren later nog deze herinneringen op de foto te zien en alles wat gezegd is makkelijker te onthouden.

Trouw speech tijdens het diner bij kasteel wijenburg te echteld

Emotie tijdens trouw speech kasteel wijenburg echteld

Openingsdans bruidspaar Yin en Dennie Kasteel Wijenburg Echteld

Echt een super openingsdans, mooi ingestudeerd vol toffe moves van het bruidspaar. Normaal gesproken post ik maar 1 of max twee foto's van de openingsdans, maar nu moest ik er gewoon meer posten. Dan maar wat minder van het feest. Check out deze geweldige openings dans!

Openingsdans bruidspaar kasteel wijenburg echteld

Openingsdans bruidspaar in Echteld kasteel Wijenburg

Toffe openingsdans bruidspaar kasteel wijenburg

Kasteel Wijenburg openingsdans

Vette openingsdans moves bruidspaar kasteel Wijenburg Echteld


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG