Bruidsfotograaf Den Haag | Beth en Jurgen trouwen in de Glazen zaal en het Spaansche Hof

Bruidsfotograaf Den Haag | Beth en Jurgen trouwen in de Glazen zaal en het Spaansche Hof

/ 16 april 2016

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, De Glazen Zaal, den haag, Spaansche Hof

Zoals bij de meeste bruiloften begint de dag bij het aankleden om zo een mooi verhaal van de dag te vertellen. Vandaag begon de dag bij Beth thuis waar familie en vrienden waren om haar te helpen met aankleden. Bij aankomst was Mandy de visagist bezig met het opmaken van Beth en de bruidsmeisjes. Bij binnenkomst zag ik meteen een mooi hoekje waar prachtig licht was om te fotograferen. Na de keuken een klein beetje verbouwd te hebben nam de bruid plaats op een stoel om de laatste details van haar make-up bij te werken en het haar nog even bij te stylen. 

Op zo'n dag gaat het natuurlijk niet om de bruid alleen, maar ook zeker om de band met de mensen om haar heen. Vader, moeder, zus, beste vriendin, prachtig om de liefde voor elkaar te mogen fotograferen. Wat blijft dat mooi om terug te zien in foto's die nog generaties lang mee zullen gaan. Het was bijna tijd om te gaan voor een kleine fotoshoot met haar naasten, dus moeder hielp Beth met de schoenen. Op dat moment realiseerde ze zich dat dit de laatste keer zou zou dat haar kleine meid alleen van haar zou zijn en er kwam een lach, gevolgd door een paar mooie tranen van alle emoties.

In de Engelse Taxi reden we naar een locatie dichtbij voor de familie shoot. Het was behoorlijk fris deze dag dus we gingen snel aan de slag met de foto's. Het werd toch snel koud met de wind dus snel weer de taxi in om vervolgens rustig naar De Glazen Zaal in Den Haag te rijden waar de ceremonie zou plaatsvinden. Daar zouden Beth en Jurgen elkaar voor het eerst zien. De ceremonie werd gestart met een prachtig piano spel en zo kwam Beth met haar vader de zaal binnen. 

Na de ceremonie ging het hele gezeldschap dat uit alle uithoeken van de wereld was over gekomen in een speciaal afgehuurde tram om een rondrit te maken door Den Haag. Daarna zouden we de fotoshoot houden, alleen zat het weer die dag niet mee. Het werd steeds kouder en het begon nu ook te regenen. De bruid wilde liever naar Het Spaansche Hof gaan waar het diner en het feest zou zijn. In plaatst van foto's bij het binnenhof gingen we deze binnen in Het Spaansche hof maken en zo hadden we ook meer tijd voor familie foto's. Ieder nadeel heeft z'n voordeel.

Daarna volgde het diner in de statige en mooi aangeklede zaal met geweldige bloemstukken op de gedekte tafels. In die tijd was er voor mij ook even een kleine pauze. Even wat eten en tussendoor de speeches vast leggen. Tijdens het eten was het leuk de band Sharp Four te leren kennen. Zij hadden reeds alles klaargezet en hadden ook een goede maaltijd verdiend. Na het eten was het tijd voor koffie en het aansnijden van de taart. Al snel was het tijd voor de band om te gaan spelen en wat klonk dat lekker zeg, echt een aanrader. Wil je meer van deze band zien, bekijk dan hun eigen app van die avond. Het bruidspaar opende het feest met een eerste dans waarna iedereen aansloot en op het einde van de avond iedereen los ging!

Beth and Jurgen by Bruidsfotograaf Paco van Leeuwen from Paco van Leeuwen Fotografie on Vimeo.

 

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG