Bruidsfotograaf Den Haag | Abby en Casper trouwen bij Herberg Vlietzicht in Rijswijk

Bruidsfotograaf Den Haag | Abby en Casper trouwen bij Herberg Vlietzicht in Rijswijk

/ 09 juli 2016

CATEGORIEËN: australie, bruidsfotograaf, delft, den haag, Herberg Vlietzicht, rijswijk, Trouwlocatie

De dag begon bij Abby thuis. Wat mooi om te zien dat haar naaste familie helemaal uit Australie was overgevlogen om bij de bruiloft in zuid-holland te kunnen zijn. De zus van de bruid was er om te helpen tijdens het aankleden en er voor te zorgen dat ze er prachtig uit zou zien voor dat Casper haar zou op komen halen. Alles verliep erg soepel en ze was al snel klaar met aankleden, dat is vaak anders. We konden nu relaxed wachten tot dat Casper zou komen. Dat relaxed wachten leek wel een eeuwigheid te duren voor haar want Abby kon niet wachten om haar aanstaande man te zien. Daar was hij dan eindelijk, stipt op tijd. Casper rende zowat naar binnen om z'n aanstaande bruid te zien, daar stond ze dan op de trap te wachten. Altijd een mooi moment om dat vast te mogen leggen!

Na de eerste knuffels zijn we de auto in gestapt en naar de foto locatie gereden. we hadden daar lekker de tijd voor genomen om zo de mooiste foto's te kunnen maken. Daar moest wel wat voor gedaan worden, in het duingebied waren wat hekjes waar abby met maar jurk niet doorheen paste. Er moest geklommen worden, met hulp van de bruidegom, de chauffeur en een handje van mij ging de bruid twee hekken over en natuurlijk ook weer terug. Maar dit was het zeker waard, wat zijn de foto's van de bruidshoot mooi geworden. Het is het dus echt waard om daar de tijd voor te nemen zodat je niet hoeft te haasten onder tijdsdruk en zo een relaxte dag creeerd. 

Na de fotoshoot ging de dag verder bij een van mijn favorite locaties, Herberg Vlietzicht te Rijswijk. Daar zouden de daggasten komen en zou eerst een borrel zijn gevolgd door een diner. Na het diner zou de cermonie plaats vinden in de mooie tuin aan de Vliet. Het weer was super en iedereen zat vol te genieten. Na de "I Do's" en de kus, op naar de taart en er werd natuurlijk ook gepast geproost met bubbels. Ferdinand van Feest in Verve was reeds begonnen aan een prachtig schilderij die in een keer de dag zou weer geven, wat werd het mooi. De rest van de gasten kwamen aan en het feest kon geopend worden met een eerste dans. Als verrassing voor het bruidspaar was er ook een flashmob georganiseerd en als kers op de taart hielden de jongste van de familie nog een speech. Uiteraard werden alle ongetrouwde dames nog gevraagd de dansvloer op te komen om het bruidsboeket te vangen en de avond werd afgesloten onder de lichtjes hemel van de serre in Herberg Vlietzicht.

Bekijk hieronder de slideshow en de foto's voor een impressie van dit huwelijk:

 

Abby and Casper by Wedding Photographer The Hague Paco van Leeuwen from Paco van Leeuwen Fotografie on Vimeo.

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG