Trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer | Lisa en Marnix

Trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer | Lisa en Marnix

Bruiloften / 14 juni 2023

CATEGORIEËN: Arendshoeve Aalsmeer, Award Winning, rijswijk, Trouwfotograaf, Zonsondergang

Een onvergetelijke huwelijksdag vastgelegd door Trouwfotograaf Paco van Leeuwen

Elk huwelijk is uniek en bijzonder op zijn eigen manier. Als trouwfotograaf heb ik het voorrecht om getuige te zijn van de meest speciale momenten in het leven van mensen. Onlangs had ik de eer om het prachtige huwelijk van Lisa en Marnix vast te leggen samen met Sannaz. Van de ontroerende voorbereidingen tot de vrolijke feestavond, ik was erbij om elk kostbaar moment te vereeuwigen. In deze blogpost deel ik graag mijn ervaringen van deze onvergetelijke dag. Check hieronder de highlight Slideshow van deze dag!

De voorbereidingen voor de trouwdag

De dag begon in het ouderlijk huis van Lisa in Hoogvliet. Het huis was gevuld met liefde en opwinding, terwijl Lisa zich klaarmaakte voor haar grote dag. Haar moeder, zus en andere familieleden waren aanwezig om haar te ondersteunen en te helpen. Ondertussen was Marnix bij zijn ouders in Kijkduin, samen met zijn zusjes en beste vriend. Na de voorbereidingen haastte Marnix zich naar Lisa, waar een prachtig 'first look'-moment plaatsvond. Alle aanwezige familieleden waren getuige van dit ontroerende ogenblik vol liefde en emotie. 

Make-up moment bruid trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Aankleed moment bruidegom trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Refectie shot van de bruid in een foto van de Eiffeltoren waar bruidspaar elkaar voor het eerst had ontmoet

bruidegom staat klaar bij de trouwauto om zijn bruid op te halen trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Prachtige trouw make-up bij de bruid trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Bruid wordt in haar trouwjurk geholpen trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Emotionele firstlook bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Eerste omhelzing bij de firstlook trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

De kerkelijke ceremonie

Vervolgens vertrokken we naar Rijswijk voor een korte fotoshoot, om daarna op tijd aanwezig te zijn bij de kerkelijke ceremonie. In de kerk werden mooie woorden gesproken door Lisa's zus, waarna het bruidspaar elkaar het prachtige 'ja'-woord gaf. De tranen van geluk waren zichtbaar bij Marnix's zusjes en Lisa's moeder en zusje. Het was een ontroerend moment dat de liefde en verbondenheid van dit bijzondere gezelschap benadrukte.

fotoshoot bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Fotoshoot bruidspaar in het bos trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Fotoshoot bruid en bruidegom trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Bruid maakt haar entree in de kerk voor de trouwceremonie trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Kerkelijke trouwceremonie trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Ring drager rent naar bruidspaar voor Ringmoment tijdens kerkelijke ceremonie trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

reactie bruid op het aanrennen van de ringdrager trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Eerste kus bruidspaar tijdens kerkelijke ceremonie trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Emotionele zusjes van de bruidegom tijdens de eerste kus trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Feestelijke exit van bruidspaar

Na de ceremonie was het tijd voor de feestelijke exit uit de kerk waar iedereen het bruidspaar opwachtte met belenblaas. Na het instappen in de trauwauto volgde de rit naar de Arendshoeve in Aalsmeer, waar het feest zou plaatsvinden. Het bruidspaar maakte een spectaculaire entree en de taart werd aangesneden. Onder luid applaus en gejuich werd er geproost op het gelukkige stel. Het was hartverwarmend om te zien hoe de gasten hun felicitaties deelden en genoten van dit bijzondere moment.

Tijdens het diner werden er enkele prachtige speeches gegeven, waarin persoonlijke anekdotes werden gedeeld. Als trouwfotograaf was het geweldig om de reacties van het bruidspaar vast te leggen. De liefde en dankbaarheid straalden van hun gezichten af.

exit bruidspaar uit de kerk trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Sunset Fotomoment bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Entree bruidspaar bij Arendshoeve trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Taart moment bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

speech moment tijdens receptie trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

reactie bruidspaar op speech trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Speech moment zusjes van de bruidegom trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

reactie bruidegom op speech van zijn zusjes trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Hoogtepunten van de trouwavond bij Arendshoeve

Na het dessert was het tijd voor de openingsdans, die met veel elegantie en passie werd uitgevoerd. De dansvloer vulde zich al snel met gasten die genoten van het feest en de muziek. Ik maakte gebruik van deze energieke sfeer om een avond- en zonsondergangsfotoshoot met het bruidspaar te doen. De romantische setting en het prachttige avondlicht zorgden voor adembenemende foto's die de liefde en vreugde van Lisa en Marnix perfect weerspiegelden.

openingsdans bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

dansende bruid trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

bruid en bruidegom dansen met familie trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Creatieve feestfoto's trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

creatieve eerste dans foto's bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Terwijl het feest in volle gang was, zag ik hoe het bruidspaar genoot van elk moment. Ze dansten vol overgave en lachten met hun vrienden en familie. De dansvloer was gevuld met gelukkige gezichten en stralende glimlachen. Als trouwfotograaf was het mijn taak om deze vreugdevolle momenten vast te leggen, zodat Lisa en Marnix ze voor altijd konden koesteren.

Naarmate de avond vorderde, werd de sfeer steeds feestelijker. Gasten genoten van heerlijke hapjes, drankjes en natuurlijk van elkaars gezelschap. Het was een genot om de energie en het enthousiasme van iedereen om me heen te voelen. Er hing een magische sfeer in deze unieke locatie, waarin liefde en blijdschap samensmolten tot een onvergetelijke ervaring.

Als afsluiting van de dag nam ik Lisa en Marnix nog even apart voor een korte avond- en sunset shoot. De rustige momenten die ze samen deelden, omringd door de schoonheid van de natuur en het warme licht van de ondergaande zon, waren intiem en prachtig. Het was een waar genoegen om deze speciale momenten vast te leggen, waarin de liefde tussen dit bijzondere paar nogmaals tot uiting kwam.

Zonsondergang foto's bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

sunset foto bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Avondshoot bruidspaar trouwfotograaf Arendshoeve Aalsmeer

Conclusie van een Trouwfotograaf 

Als trouwfotograaf is het mijn missie om de unieke emoties, liefde en vreugde van een huwelijksdag vast te leggen. Het huwelijk van Lisa en Marnix was een dag vol magische momenten, waarin ik de eer had om deel uit te maken van hun intieme en bijzondere momenten.

Van de ontroerende voorbereidingen tot de vrolijke festiviteiten, elke seconde was gevuld met liefde en geluk. Als ik terugkijk op deze dag, voel ik me vereerd dat ik deze prachtige herinneringen voor Lisa en Marnix heb kunnen vastleggen.

Het is mijn passie om de liefde tussen twee mensen te vereeuwigen en ervoor te zorgen dat ze hun trouwdag voor altijd kunnen herbeleven. Lisa en Marnix hebben nu een prachtige collectie foto's die hen zal helpen om de herinneringen aan deze dag levend te houden, en ik ben dankbaar dat ik daaraan heb kunnen bijdragen.

Als trouwfotograaf blijf ik me verbazen over de kracht van fotografie om verhalen vast te leggen en emoties te laten herleven. Ik kijk ernaar uit om nog vele huwelijksdagen vast te leggen en koppels te helpen hun liefde te delen met de wereld.

Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf die oog heeft voor detail, emotie en schoonheid, neem dan gerust contact met me op. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie huwelijksdag wordt vastgelegd op een manier die jullie voor altijd zullen koesteren.

Leveranciers voor deze bruiloft bij Arendshoeve in Aalsmeer:

Visagist Lisa: Tour’maline Visagie, Priscilla Lennartz

Henna-artist Lisa: Safiera’s Beauty Mehndi

Catering: Roepan’s catering

DJ: DJ René van bedrijf SkyFly

Bruidstaart: Nelly’s cakes and design

Styling: Yagmur Events

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG