Trouwfotograaf bij een strandbruiloft Den Haag | Tai en Ivens

Trouwfotograaf bij een strandbruiloft Den Haag | Tai en Ivens

Bruiloften / 22 juli 2019

CATEGORIEËN: Bruidsfotografie, den haag, strand, Trouwfotograaf

Trouwen aan het strand van Kijkduin Den Haag

Wat een prachtige dag was het, super warm weer. Heerlijk dus om aan het strand te trouwen! De dag begon vandaag niet met het aankleden fotograferen, maar afkoelen in een badje thuis op m'n dakterras. De ideale voorbereiding voor een 30 graden+ bruiloft fotograferen aan het strand van Den Haag. Een korte broek en een luchtige polo aan en om 7 uur 's avonds beginnen. Het bruidspaar had net lekker gegeten met hun naaste familie en vrienden bij beachclub people in kijkduin. Ze gingen apart van elkaar omkleden terwijl de rest van de gasten aankwamen. Het super coole was, ze deden wel een first look, en wat voor een?! Dansend kwam ze aan, wat een start van deze super mooie dag!

First look aan het strand kijkduin

Bruidegom ziet bruid voor het eerst aan strand kijkduin

De ceremonie bij een strandbruiloft

Het was super druk op het strand die dag, gelukkig waren ze daar op voorbereid en hadden Tai en Ivens het grote terras daar voor gereserveerd. Het was heet, heel heet. Vol in de zon, weinig wind en zoveel liefde. Het blijft altijd zo mooi om te zien en te fotograferen als trouwfotograaf, de liefde tussen twee mensen. Die kleine momenten tijdens een bruiloft, een aanraking, een blik, een lach een traan en uitspattingen van emotie bij het ja-woord!

liefdevolle blik bij strand trouw ceremonie

Reactie bruid na het ja-woord trouwceremonie aan het strand den haag

Geen uitgebreide fotoshoot aan het strand, maar snel wat familie foto's

Iedere bruiloft is weer anders, zo was het vandaag belangrijk om wat familie foto's te schieten en gelukkig nog snel een paar van het bruidspaar alleen kunnen maken. Dit was van te voren natuurlijk al duidelijk geworden tijdens een gezellig kennismakings gesprek. De nadruk van hun dag lag op de gezelligheid, familie en vrienden en een mooi feest. Het trouwfeest was dus ook het grootste gedeelte van de dag. Heerlijk om daar bij te mogen zijn!

familie foto aan het strand

bruidspaar aan het strand kijkduin

Bruidspaar tijdens de zonsondergang den haag

Trouwfeest aan het strand

En toen ging het los!! Bijna het hele gezeldschap hield van dansen en dat was goed te merken. Ondanks de hitte werd er gedanst alsof er geen morgen was. Zweet, waaiers en geweldig dans moves waren de perfecte mix voor een knalfeest!

trouwfeest den haag

trouw feest aan het strand

los gaan op een trouwfeest

trouwfeest bruidsfotograaf

hot en steamy trouwfeest

bruidsfotograaf den haag tijdens trouwfeest

dansen op trouwfeest

emotie tijdens trouwfeest

groepsfoto bruidsmeiden trouwfeest den haag

trouwfeest kijkduin bruidsfotograaf den haag

Bruid gaat los op wedding partyOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG