Vacature assistent/fotograaf | Trouwfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Vacature assistent/fotograaf | Trouwfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Partners / 08 november 2020

CATEGORIEËN: Assistent, Fotograaf, Second Shooter, Vacature

Wegens succes ga ik mijn team uitbreiden. Ik ben op zoek naar een enthousiaste startende fotograaf die mij wil assisteren bij het fotograferen van bruiloften. Je zal mij helpen met het vastleggen van bruiloften in Nederland en mogelijk ook destination weddings in Europa.

 

Wie zijn wij?

Paco van Leeuwen Fotografie: Al om bekend als een van de top "Award Winning" fotografen in deze regio en daarbuiten. Paco van Leeuwen heeft als basis Den Haag maar gaat ook regelmatig naar het buitenland voor bruiloften. Met de flair van een fashion designer en de vindingrijkheid van een architect, kan zijn stijl beschreven worden als: Waar vintage glamour en hedendaagse fashion elkaar ontmoeten.

Bekend om z’n creativiteit, belichting stijl, oog voor detail en het vastleggen van de spontane magische momenten op jouw trouwdag, creëert hij zelf ook wat magie op jullie dag. Z’n liefde en empathie voor mensen schept krachtige visuele storytelling beelden.

Met de aangeboren rust en passie stelt hij iedereen op z’n gemak en laat hij jou op je mooist voelen en er uit zien voor z’n camera. Paco z’n beelden zien er vaak simpel uit, maar zijn vaak een mix van soul, drama, verbeelding en technische kennis. Of het nu gaat om een loveshoot, lifestyle portret of een bruiloft, Paco heeft de kennis om het beste uit iedere situatie te halen.

De passie om voor de bruidsparen tot het uiterste te gaan heeft zich al beloond met meerdere Awards zoals: Fearless, Masters, SLR Lounge en Wedisson awards.

Assistent/Fotograaf: Wat ga je doen?

 

Samen met mij zullen we bruiloften in binnen- en mogelijk het buitenland vast leggen in mijn kenmerkende stijl van fotograferen.

 

Jouw taken als assistent/fotograaf:

 

 • De ochtend bij de bruidegom fotograferen
 • Samen de firstlook en de rest van de dag vastleggen
 • Licht- en equiptment assistent
 • Alle andere taken die erbij komen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen

Bruidegom voorbereidingen

Wat vragen wij verder van een assistent/fotograaf?

 

 • Je hebt een passie voor het vastleggen van mensen en hun emoties
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met het fotograferen
 • Je bent in het bezit van een Canon full frame met minimaal 1 lichtsterke lens (minimaal F2.8)
 • Pre: een repportage flitser met eventueel Magmod accesoires en remote trigger
 • Pre: in bezit van een rijbewijs en hebt beschikking over een auto
 • Je neemt initiatief en denkt mee en helpt waar nodig
 • Je bent bereid om te reizen in Nederland, flexibel inzetbaar en functioneert goed in een teamverband om je dienstbaar op te stellen

 

Kortom: je doet dit omdat je van het vak houdt en een passie voor fotografie hebt en altijd bereid bent om er alles aan te doen om samen de mooiste beelden te creëren.

Vacature assistent/fotograaf

Wat bieden wij een assistent/fotograaf?

 

Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Naast het fotograferen/assisteren, word je ook opgeleid en begeleid om je kennis van fotografie en het vastleggen van bruiloften uit te breiden. Naast dit aantrekkelijk pakket, word je onderdeel van een informeel team waarin een prettige werksfeer en samenwerking centraal staan.

 

 • Bruiloften fotograferen met een Award Winning fotograaf
 • Een mogelijkheid om je te ontwikkelen in de fotografie
 • Een mogelijkheid om je bruiloft portfolio op te zetten/uit te breiden

 

Salaris: In overleg naar gelang ervaring, portfolio en materiaal in eigen bezit.

 

Interesse in deze vacature? Stuur je CV en motivatie brief naar: info@pacovanleeuwen.nl

Award winning trouwfotograaf vacatureOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG