Trouwfotograaf Den Haag samenwerking met Foodtality

Partners / 03 januari 2018

CATEGORIEËN: Afvallen, Bruiloft

Je trouwdag! Je gaat op weg naar één van de mooiste dagen van je leven. En natuurlijk wil je er dan fantastisch uitzien op je bruiloft. En terecht! Ik kan je daar bij helpen. Mijn naam is Desirée Marsman en ik help je op een gezonde manier afvallen zodat je weer lekker in je vel zit op je huwelijksdag en daarna. Kom eens langs voor een gratis en vrijblijvende kennismaking. Ik ontmoet je graag!

Over Desirée: Al weer heel wat jaren geleden heb ik zelf overgewicht gehad. Ik was 14 kilo zwaarder en ik dacht dat ik gezond at, dat dacht ik oprecht!  Ik snapte maar niet dat vriendinnen van mij veel ongezonder aten,  slank waren en ik niet. Ik snapte ook niet, dat als ik ’s avonds had gegeten en naar een feestje ging, ik een hele schaal hapjes op kon en anderen genoeg hadden na 2 hapjes. Waarom kwamen zij niet in de verleiding om meer te eten?!

Inmiddels snap ik wel hoe dit kan en heb ik er mijn werk van gemaakt om anderen te helpen afvallen. Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG