Trouwfotograaf den haag samenwerking met Merlijn Body en Mind Center

Trouwfotograaf den haag samenwerking met Merlijn Body en Mind Center

Partners / 02 januari 2018

CATEGORIEËN: Meer Energie, Ontspannen, Rust

Merlijn geeft ruimte

Yoga met de beide voeten op de grond. In aanloop naar een bruiloft kun je wel wat ontspanning en ruimte gebruiken. Wij verzorgen verschillende body & mind groepslessen, zoals Yoga, Pilates, Body Balance en Tai Chi. Lessen om tot rust te komen, of juist als energie bron. Wij maken je wegwijs in houding, beweging en ademhaling. Merlijn is een plek waar inspanning en ontspanning elkaar ontmoeten. Een moment voor jezelf, naast alle dingen die je moet regelen voor dat je gaat trouwen. Je kunt bij ons heerlijk in de sauna en nagenieten in de lounge met een kop thee.

Met onze 45 lessen per week is er altijd een les die bij je past. Wil je wat fitter en soepeler worden, kunnen we je een les Poweryoga aanraden. Wil je juist ontspannen, volg dan een les Yin Yoga. Zodat je met meer ruimte in lijf en hoofd kunt genieten van je huwelijks dag.Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG