YourStage Academy voorstelling in Theater aan het Spui | Fotograaf Den Haag Paco van Leeuwen

YourStage Academy voorstelling in Theater aan het Spui | Fotograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Persoonlijk / 23 mei 2018

CATEGORIEËN: Academy, den haag, Haags Talent, YourStage

Wow, wat een talent heeft Den Haag toch! Check hier de foto's van de geweldige voorstelling van de YourStage Academy die werd gehouden op 21 mei 2018 in het theater aan het Spui te Den Haag.

De rest van de foto's zijn te bezichtigen en eventueel te bestellen via de onderstaande link.

YourStage Academy (voorheen Get On Stage) is een talentontwikkelingsproject waarbij Stichting Musicon Producties opzoek gaat naar de 50 meest talentvolle jongeren van Den Haag en omstreken! Jaarlijks doen er – onder andere via werving op diverse middelbare scholen – maar liefst 500 jongeren auditie om tot de top 50 te behoren. De 50 jongeren die door de auditie heen komen zullen gezamenlijk aan een eigen voorstelling bouwen, die vervolgens getoond gaat worden op verschillende festivals. Met als klap op de vuurpijl: in Theater aan ’t Spui! De ‘maakdagen’ vinden plaats tijdens de meivakantie in MOOOF (aan de Binckhorstlaan), onder leiding van professionals. In de voorstelling zullen uiteenlopende kunstdisciplines verwerkt worden, zoals rap, dans, acteren, producen, muziek en zang.

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG