Bruidsfotograaf Den Haag | Samenwerking met Wedding Planner Evy

Partners / 08 april 2016

CATEGORIEËN: Evy, Wedding Planner

Een Wedding Planner in huren voor je bruiloft, je ziet het steeds vaker. En terecht, iedereen heeft het tegenwoordig druk met allerlei bezigheden van het dagelijks leven. Om dan daarnaast ook nog is je hele bruiloft zelf te organiseren is een enorm grote klus die niet voor iedereen is weggelegd. Naast dat het enorm veel tijd kost om allemaal te regelen, is het vaak ook nog een hele klus om het kaf van het koren te scheiden. 

In de trouwbranche zijn veel "professionals" te vinden, maar voldoen ze allemaal aan een hoogstaande kwaliteit waar jullie behoefte aan hebben om je dag perfect te laten verlopen? De kennis van een wedding planner gaat verder dan het vol zitten van creatieve ideeen om je dag aan te kleden en te organiseren. Een wedding planner heeft een keuze uit een groot netwerk om mee samen te werken. Daarin zitten uiteraard alleen de beste professionals die met alle liefde keihard samenwerken om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen. Daarnaast krijgt een Wedding Planner vaak ook nog korting bij sommige leveranciers, dit betekent dat je het bedrag wat je uitgeeft voor al het werk wat zo iemand doet, snel terug kan verdienen. Een goede deal lijkt mij!

Evy ken ik al een tijdje en tot voor kort hadden we helaas nog niet de kans gehad om samen te werken. Dit is onlangs wel gebeurd en dit was geweldig. Een geheime proposal in Amsterdam was tot in de puntjes geregeld. Ik was zeer tevreden over hoe snel alles werd geregeld en hoe ze andere professionals samen bracht tot een team en een geweldig huwelijk aanzoek verzorgde voor een aanstaand bruidspaar.

Neem een kijkje op haar pagina om te kijken wat Evy voor jullie kan betekenen

Evy Proposal

 

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG