Bruidsfotograaf Den Haag | Een huwelijks aanzoek in Amsterdam

Bruidsfotograaf Den Haag | Een huwelijks aanzoek in Amsterdam

/ 05 februari 2016

CATEGORIEËN: Amsterdam, den haag, loveshoot

Een huwelijksaanzoek die jij en jouw partner nooit zullen vergeten. Een aanzoek waar zelfs je vrienden en familie deel van uit maken. Een "proposal" waar iedereen nog lang over zal praten, zo gaaf is die!

Voor mij was dit de eerste keer dat ik een huwelijksaanzoek mocht fotograferen. Dit stond al een tijdje op m'n wensenlijst om te mogen vastleggen met de camera. Nu was het eindelijk zo ver. Weddingplanner Evy IJsselstein vroeg me aan deze proposal me te werken en m'n antwoord was natuurlijk meteen: Ja! Marjoleine Voortman had alle styling verzorgd in de Pop-up-Store van de Merkenwinkel in Amsterdam en Jan Persoon was erbij om alles te filmen.

De Pop-up-Store in de Pijp in Amsterdam was omgetoverd tot een Gallery. Iets wat het stel graag samen doet, het bezoeken van exposities. Bij binnenkomst werden de jassen aangenomen en begonnen ze aan het bezichtigen van de foto's in de gallery. Eerst nog onbekende, maar langzaam gingen deze over in foto's van het stel zelf. Al snel had de verloofde in spe al door dat er iets vreemds aan de hand was. Bij beiden waren de spanning en verliefdheid af te lezen van hun gezicht. Bij de laatste foto's ging hij op een knie en haalde een fantastische ring tervoorschijn en vroeg haar ten huwelijk. Natuurlijk zei ze: "I DO" 

Na hun intieme moment samen, was het tijd voor champagne. Samen toasten op hun toekomst als verloofden en als toekomstig bruidspaar. Daarna stond er een romantisch diner voor twee klaar waar Katharina de favoriete liedjes van de verloofde zong. Na het diner was het tijd voor een klein feestje. Familie en vrienden kwamen al juichend binnen met feestmutsen toeters en bellen! De verhalen van die avond werden aan iedereen vol enthousiasme en blijdschap verteld. Wat stond het net verloofde stel te stralen. Kijk hieronder naar een video en fotoverslag van dit huwelijksaanzoek.

Hosing & Annie | Wedding Proposal 2-2-16 from Jan Persoon on Vimeo.


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG