Trouwfotograaf Den Haag | Huwelijksaanzoek in Puerto Rico Leonel en Yesenia

Trouwfotograaf Den Haag | Huwelijksaanzoek in Puerto Rico Leonel en Yesenia

/ 22 juni 2018

CATEGORIEËN: Huwelijksaanzoek, loveshoot, Puerto Rico, verloving

De voorbereiding van de loveshoot in Puerto Rico

 

Wow, wat een eer om helemaal naar Puerto Rico te kunnen en mogen vliegen om diverse loveshoots vast te leggen. Een van deze Puerto Rico loveshoots bleek uiteindelijk ook een huwelijksaanzoek te worden. Wat blijft het toch bijzonder mooi om bij zo’n prachtig moment aanwezig te mogen zijn en hier foto’s van te maken.

 

Vooraf heb ik contact gehad met Leonel om hun loveshoot te bespreken en daarin had hij aangegeven dat hij tijdens deze fotoshoot z’n vriendin Yesenia ten huwelijk wilde gaan vragen. Hij vroeg me om advies hoe en waar we dat het beste konden doen.

 

De dag van de verlovingshoot in Puerto Rico

 

De dag begon in het plaatsje waar we verbleven, Luquillo in Puerto Rico. Luquillo is een prachtig dorpje dicht bij de hoofdstad San Juan, waar altijd vele bruiloften en trouwfeesten plaats vinden. San Juan bekend om z’n mooie oude binnenstad, luxehotels en mooie golfcourses waar bij alle wekelijks hele luxe “destination weddings” worden gehouden.

 

Luquillo staat bekend om haar prachtige palmbomen strand waar goed gesurft kan worden en waar de zon prachtig onder gaat in de zee en zo de ideale romantische setting creëert voor een huwelijksaanzoek. Mijn advies was dan ook om daar te eindigen met een hoogte punt van deze dag en er een verlovingshoot van te maken.

 

De rit naar de eerste fotoshoot locatie El Yunque regenwoud vlak bij San juan

 

Vanuit Luquillo zijn we als eerste naar het regenwoud El Yunque gereden. Vroeg in de ochtend reden we er al op uit om als eerste aanwezig te zijn bij de prachtige waterval Coca Falls. Coca Falls is een van de hoger gelegen watervallen langs de hoofdweg door het regenwoud. Altijd drukbezocht door locals en toeristen om de schoonheid van deze magische plek.

 

Loveshoot Regenwoud El Yunque

 

Het was een leuke gezellige rit de berg op over kronkelede weggetjes, dit was meteen een goed moment om het verliefde stel op hun gemak te stellen omdat ze best wel zenuwachtig waren. Hij omdat hij natuurlijk z’n aanzoek nog een tijdje verborgen moest houden en zij omdat ze nog nooit een fotoshoot had gedaan.

 

Vaak hoor ik van stellen dat ze daar eigenlijk het meest tegen opkijken, hun fotomoment tijdens een loveshoot of de trouwshoot op hun huwelijks dag zelf. Dit is naast natuurlijk mooie foto’s maken, in mijn mening een van de belangrijkste aspecten van een goede trouwfotograaf. Ieder bruidspaar staat mooier op de foto als ze de bruidsfotograaf vertrouwen. Niet alleen om wat hij kan met z’n camera, maar nog meer dat hun huwelijks fotograaf ze op hun gemak laat voelen.  Belangrijk is dat je als fotograaf de bruidsparen zichzelf laat zijn en van daaruit werken om geweldige shots te maken. Hier en daar een beetje tips geven hoe ze er nog beter uit kunnen zien op de foto door ze een klein beetje te poseren, zonder dat dit ten koste gaat van hun oprechte emoties. De liefde tussen deze stellen en hun persoonlijkheid moet terug te vinden zijn in de foto’s.

 

Een loveshoot bij een waterval in het regenwoud van Puerto Rico

 

Een mooi moment om te beginnen met fotograferen is meteen zodra de camera uit de tas is als een bruidspaar om een mooie plek gaat staan die we hebben uitgekozen om te gaan fotograferen. In dit geval was het een kleine klim over wat gladde rotsen om voor de enorme waterval uit te komen. Leuk om het contact tussen een verliefd stel vast te leggen en hoe ze elkaar helpen en lol hebben met elkaar. De hele loveshoot wordt dan ook als een hele beleving ervaren. Een van de mooiste momenten is dan ook na de shoot, als een aanstaand bruidspaar je verteld wat voor super tijd ze hebben gehad en dat ze dit zo nog een keer zouden willen doen!

 

Loveshoot waterval

 

Loveshoot Puerto Rico Waterval

 

De rotsen waren behoorlijk glad, dus het was lastig om snel te verplaatsen om veel diverse foto’s te maken. Dit zou veel tijd kosten om dit veilig te doen en ook zouden erna niet al te lang de eerste bussen met mensen komen. Dus met die geweldige stel een half uurtje foto’s gemaakt en ik merkte goed dat de spanning ervan af begon te vallen en dat ze veel relaxter voor de camera stonden. Dit is dan ook meteen een paar favoriete foto’s te laten zien en te bevestigen dat ze er fantastisch uit zien samen en dat ik al super enthousiast ben. Dat ik niet kan wachten om de foto’s te gaan bewerken en hun loveshoot fotoalbum voor hun te gaan maken. Leonel en Yesenia waren helemaal blown away van de foto’s die ze al snel op m’n camera konden bekijken. Ik dacht alleen maar, wacht maar tot jullie de grote prints ingelijst aan de muur hebben!

 

Loveshoot in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

 

Loveshoot bij waterval door bruidsfotograaf Den Haag

Deel twee van de verlovingshoot in Puerto Rico, foto's bij een rivier in het regenwoud

 

Na de shoot bij de waterval, was het tijd om naar een van hun favoriete rivieren te gaan waar ze beide vroeger als kind zijnde waren opgegroeid en graag kwamen om te zwemmen met de hele familie. Dit is een plek die nog steeds erg bekend staat bij de lokale bevolking vanwege de natuurlijke waterglijbanen die in deze rivier te vinden zijn.

 

Pre wedding shoot in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

 

Pre destination wedding shoot door bruidsfotograaf Den Haag

 

Een mooi recept voor deel twee van hun loveshoot en de liefde voor elkaar, maar ook zeker de liefde voor hun land en de natuur vast te leggen. Ik hou zelf ook enorm van de natuur en mooie lange wandelingen te maken. Dit is ideaal als een aanstaand bruidspaar daar ook van houdt voor een verlovingshoot. Je kunt dan heel makkelijk lekker genieten van de natuur en af en toe wat foto’s maken, dit is nogmaals een manier om de druk die een verliefd stel kan voelen om op de foto te gaan te verminderen. Zeker als dit op een van hun favoriete plaatsen is dit van enorme waarde voor hun zijn. Dit gevoel namen zij dus ook mee in de foto’s en je kon echt merken dat ze nu in hun element kwamen.

 

Pre wedding shoot in Puerto Rico door trouwfotograaf Den Haag

 

Pre wedding shoot door bruidsfotograaf Den Haag

 

De foto’s maken ging daarom steeds makkelijker en des te minder tijd hoef je achter de camera te staan, maar met hun genieten van al het moois om je heen. Een heerlijk gevoel om te weten dat shot na shot allemaal winnaars zijn en dat het een moeilijk taak wordt om de foto’s te kiezen die in hun verlovingsfotoalbum komen.

 

Verlovingshoot shoot in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

 

Destination verlovingshoot shoot door bruidsfotograaf Den Haag

 

Destination pre wedding shoot door bruidsfotograaf Den Haag

Een award winning sunset verlovinshoot aan het strand van Puerto Rico

 

Op naar de laatste locatie van de dag, terug naar het strand van Luquillo. Yesenia had ook haar zwarte lievelingsjurk meegenomen, dus die moest even in de auto omkleden. Een mooi moment om oom wat stoere foto’s van Leonel alleen te maken met de al reeds ondergaande zon. Daarna was het een stukje lopen naar de trap die het strand op ging, superleuke reactie die ze kregen van een onbekende fietser die voorbijkwam. Hij feliciteerde ze al voor hij haar gevraagd had.

 

Destination verlovingshoot shoot bij het strand

 

Destination verlovingshoot shoot Puerto Rico

 

Voor het grote moment daar was, eerst nog wat intieme foto’s van dit mooie stel op de rotspartijen die de zee in staken. Met de ondergaande zon gaf dit een prachtig warme gloed over hun heen en deed ook meteen opwarmen voor het huwelijksaanzoek wat eraan zat te komen.

 

Destination sunset verlovingshoot shoot bij het strand

 

Destination verlovingshoot shoot bij zonsondergang

Het romantische huwelijks aanzoek bij de ondergaande zon

 

Leonel had het doosje met de ring tijdens de gehele fotoshoot in m’n tas verstopt zodat zijn niet-wetende aanstaande bruid deze niet in zijn zak zou voelen zitten als ze dicht en liefdevol tegen elkaar aan zouden staan. Terwijl ik wat foto’s van Yesenia alleen maakte, was dit een mooi moment voor Leonel om de verlovingsring uit m’n tas te pakken en in zijn broekzak te doen. Uit mijn ooghoek zag ik dat hij de ring gereed had en klaar was voor het aanzoek.

 

destination huwelijksaanzoek

 

Ik vroeg hem naar Yesenia toe te lopen en verder het moment te laten gebeuren. Eerst een foto samen en toen pakte hij de verlovingsring uit zijn zak en ging op 1 knie voor haar met de grote vraag of ze met hem wilde trouwen. Uiteraard was het antwoord volmondig JA tegen haar prins!

 

Huwelijksaanzoek in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

 

Huwelijksaanzoek in Puerto Rico door trouwfotograaf Den Haag

 

Wat een emotie die daarop volgde, ze vloog hem in de armen en een traan rolde geweldig mooi over haar wang van blijdschap. Wat prachtig om dit te mogen fotograferen, echt waanzinnig. Ik kan niet wachten tot ze gaan trouwen en hun huwelijksdag vast te kunnen leggen.

 

Huwelijksaanzoek strand in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

De afsluiting van dit emotionele huwelijks aanzoek

 

Na alle emotie nog een paar foto’s om de verlovingshoot mee af te sluiten. Een mooi moment om een nieuwe flitser uit te testen, de nieuwe Profoto A1. Wat een prachtig licht komt daaruit, en zelfs op grote afstand van de camera verwijderd werkt hij super. Heel blij mee! Dat even snel tussen door :)

 

Ja zeggen op een huwelijksaanzoek in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

 

Huwelijksaanzoek met een zonsondergang in Puerto Rico door bruidsfotograaf Den Haag

 

Na de loveshoot werd ik meteen uitgenodigd om mee te gaan en te proosten met cocktails op deze geweldige dag en nog mooiere verloving. De hele familie was al op de hoogte en kwamen ons feliciteren en de eerste plannen werden al gemaakt voor hun aanstaande huwelijk. De trouwlocatie, de bruidsjurk, de huwelijksdatum, alles kwam aanbod.

 

Samen na genieten van het huwelijksaanzoek


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG