Trouwfotograaf Den Haag | Destination Loveshoot in Puerto Rico Stephanie en Daniel

Trouwfotograaf Den Haag | Destination Loveshoot in Puerto Rico Stephanie en Daniel

/ 18 november 2018

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, Destination Wedding, Destination Wedding Photographer, loveshoot, Puerto Rico, Trouwfotograaf

Destination Loveshoot in Old San Juan

Hoe gaaf om weer een loveshoot in Puerto Rico gefotografeerd te hebben met een stel dat net verloofd is. Een aantal weken voor deze shoot had Daniel Stephanie ten huwelijk gevraagd op een mooie reis naar een van de kust gelegen eiland van Puerto Rico. Op het eiland Culebra zei ze volmondig JA tegen Daniel. Deze verloving wilde ze graag vieren met een engagement shoot in de hoofdstad van het tropische eiland Puerto Rico San Juan.

Destination Loveshoot Puerto Rico

Destination Loveshoot Fotograaf San Juan Puerto Rico

Destination Loveshoot Fotograaf San Juan

Tussen de regenbuien door toch een hele gave fotoshoot

De prachtige straten van Old San Juan lenen zich perfect voor een destination loveshoot. Om iedere hoek zijn weer nieuwe dingen te ontdekken, zoveel mogelijkheden om gave foto's te maken. Het weer zat deze dag niet mee, dus tussen de buien door snel weer naar buiten en heerlijk wandelen door de straten van deze tropische hoofdstad.

Destination Loveshoot Fotograaf Puerto Rico

Destination Loveshoot Fotograaf Spanje

Destination Loveshoot Fotograaf Spanje

Een afterweddingshoot of een destination loveshoot

Wellicht hebben jullie er ooit over nagedacht om afterweddingshoot of een destination loveshoot te doen. Hoe gaaf is het om waanzinnig mooie foto's te hebben op de mooiste plaatsen van jullie reis. En er dan nog samen op staan ook, nee niet met een selfie stick hahaha. Steeds vaker wordt ik gevraagd om mee te gaan naar het buitenland om daar de liefde tussen twee verliefde mensen vast te leggen. Het gevoel van dat moment in beeld te vangen wat vervolgens jullie herinnering van dat moment weer in een keer terug haalt. Alles komt dan meteen weer naar boven, muziek op de achtergrond, wat er gezegd werd, geuren van heerlijk eten en alles wat nog meer op dat moment aanwezig was. Dat is het mooiste wat ik voor jullie kan doen, dit alles in een professioneel fotoalbum aan jullie overhandigen.

Destination Loveshoot Fotograaf Italie

Destination Loveshoot Fotograaf Italie

Destination after weddingshoot Fotograaf San Juan Puerto Rico

Hoe kies je nu de locaties voor een destination shoot

Jullie gaan op vakantie of op huwelijksreis. Uiteraard bekijk je dan goed waar je naar toe wilt en wat daar allemaal voor moois te zien. Daarop maken jullie dan een beslissing om daar naar toe op reis te gaan. Jullie kunnen dan uiteraard wat favoriete locaties kiezen om foto's te gaan maken. Beperk dit wil tot een top 3 om zo het beste uit een locatie te halen. Als je namelijk te veel shoot locaties kiest, dan ben je te veel aan het haasten in plaat van ook te kunnen genieten van deze shoot. Tevens ben je met meer locaties ook meer aan het reizen en verlies je tijd om gave beelden te schieten. Stephanie en Daniel hadden in San Juan voor de volgende locaties gekozen.

after wedding shoot fotograaf

destination wedding fotograaf

destination wedding trouwfotograaf

destination wedding bruidsfotograaf

award winning destination wedding photographer

Ik ga graag mee naar het buitenland om jullie huwelijk vast te leggen

Een goed alternatief voor een huwelijk in Nederland is de zogenaamde "Destination Wedding", Trouwen in het buitenland. Wij Nederlanders houden van reizen, dus een huwelijk combineren met een mooie reis maakt van de mooiste dag van je leven, het mooiste weekeind van je leven. Met de belangrijkste mensen om je heen een kasteel of landhuis in Italie, Spanje of Frankrijk booken om daar het hele weekend te feesten. Op vrijdag komen alle gasten in de loop van de dag aan, ook ik zal vroeg in de ochtend vertrekken om ergens in de middag aan te komen. In de loop van de middag ben ik er dan al bij om foto's te maken tijdens de borrel en het avond eten. een mooi moment om ergens een moment te vinden om een kleine fotoshoot te doen in bijvoorbeeld de wijn velden of de olijf boomgaard. De volgende dag is dan jullie trouwdag welke ik van start tot einde fotografeer en eventueel de ochtend daarna een after wedding shoot. Heb je vragen, mail gerust! 

Steeds meer op je gemak raken tijdens de fotoshoot. Iedereen is daar anders in. Bij de ene gaat dat al na 5 minuten en de ander heeft een uur nodig. Maar wanneer het gebeurd is dat zo mooi als een stel zich volledig laat gaan. Dan komen als die gevoelens voor elkaar nog meer te voorschijn en onstaat er nog meer chemie in de foto. Bij Stephanie en Daniel was het nadat we over hun favoriete muziek spraken en ze aan een van hun dans avonden terug dachten.

award winning destination wedding photographer

award winning destination wedding photographer Puerto Rico

award winning destination wedding photographer San Juan

award winning destination wedding photographer San Juan Puerto Rico

award winning destination wedding photographer El Morro San Juan Puerto Rico

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG