Bruidsfotografie Kasteel Oud-Wassenaar | Tamara en Mike

Bruidsfotografie Kasteel Oud-Wassenaar | Tamara en Mike

/ 19 januari 2018

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Bruidsfotografie, delft, den haag, Kasteel Oud-Wassenaar

De eerste bruiloft van het jaar begon al vroeg in het seizoen. Op 19 januari zeiden Tamara en Mike "Ja" tegen elkaar in het Stadhuis van Delft. Vooraf wilde Tamara graag foto's bij het aankleden. Altijd leuk om te doen en een goed idee om het verhaal van een trouwdag zo goed mogelijk te vertellen. Uiteraard was de moeder van de bruid er bij om haar te helpen met alle voorbereidingen en bij het aandoen van de trouwjurk. 

Vader wachte in spanning tot zijn dochter prachtig opgemaakt en met bruidsjurk aan de trap af kwam. Prachtig om de reactie van iedereen te zien en vast te leggen. Daarna was het een korte rit naar het Stadhuis van Delft voor de trouwceremonie. 

Vanwege het weer hadden Mike en Tamara er zelf voor gekozen om de trouwreportage bij Kasteel Oud-Wassenaar te houden, daar deze een prachtige buiten en binnen locatie hebben. Dit was zeker een goede keuze want het was inmiddels behoorlijk fris geworden later op de dag. Check hier onder de vette foto's die we deze dag gemaakt hebben!


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG