Trouwfotograaf Kasteel de Wittenburg Wassenaar | Kim en Kjell

Trouwfotograaf Kasteel de Wittenburg Wassenaar | Kim en Kjell

Bruiloften / 21 juli 2020

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Kasteel de Wittenburg, Trouwfotograaf

Trouwen in een Kasteel

Wie wil dat nou niet, dat het begin tot en met het einde van de trouwdag in een prachtig kasteel is?! Dit hadden Kim en Kjell ook zo gepland, alleen werd dit een paar maanden later vanwege de Corona toestanden. Met hier en daar wat kleine aanpassingen en natuurlijk de gepaste afstand mocht er weer getrouwd worden. Eindelijk, na een paar maanden met prachtig weer binnen zitten en niet kunnen doen, kon ik niet wachten om weer huwelijken te gaan fotograferen. Samen met een van m'n second shooters Vicky begonnen we beide dus in de ochtend bij Kasteel de Wittenburg. We werden zoals altijd hartelijk verwelkomt met een heerlijk kopje koffie door het vriendelijke personeel van het kasteel. Daarna natuurlijk snel naar boven waar de voorbereidingen al waren begonnen.

Voorbereiden voor je trouwdag in de bruidsuite van een kasteel

Hoe relaxt is het, om de hele dag op één locatie te zijn op de trouwdag. De mooie klassieke kamers van Kasteel de Wittenburg lenen zich er perfect voor om daar aan te kleden. Een prachtige omgeving en meteen een manier om al helemaal in de sfeer van de dag te komen. Zo zorg je er ook meteen voor dat je geen tijd verliest op de dag zelf door veel te reizen tussen locaties. Toen in binnen kwam was Brigitta al begonnen met het bruidskapsel en de bruids de make-up, wat zag ze er al mooi uit! Het leuke was, en ik vraag me af of dit bruidspaar zich dat heeft gerealiseerd.. De bruidegom kleedde zich om op de eerste verdieping, recht daar boven op de tweede verdieping was de bruid in de bruidsuitte. Ze waren dus de hele ochtend maar een paar meter van elkaar vandaan!

voorbereiding trouwdag in de bruidsuite van een kasteel

Haar en bruids make-up bruiloft

Bruid bekijkt alvast de ceremonie setup kasteel bruiloft

Prachtige bruid bekijkt zichzelf in de spiegel

tranen van geluk

Bruidegom kleed zich aan in kasteel de wittenburg

Aankleden Bruidegom in kasteel kamer

Trapmoment bruid in Kasteel de Wittenburg, vader ziet z'n dochter voor het eerst

Een mooi moment is altijd het moment dat de vader van de bruid z'n prachtige dochter voor het eerst ziet op haar huwelijkdag. Kim wilde dit graag doen als ze van de trap af kwam. Vol spanning stond vader te wachten, daar kwam ze dan, wat zag ze er fantastisch uit!!

trapmoment bruid kasteel de wittenburg

Trouwceremonie onder leiding van Mark van Leeuwen

Een ceremonie is natuurlijk een van de belangrijkste momenten van de dag, iets wat je altijd bij zal blijven. Een zelf gekozen trouwambtenaar/ceremonie spreker maakt dat natuurlijk extra persoonlijk. Kim en Kjell hadden voor Mark van Leeuwen gekozen, zelf kende ik Mark al, maar we hadden nog nooit samen op een bruiloft gewerkt. Maar jeetje wat deed hij het goed. Niet alleen mooie woorden over het bruidspaar, maar hij betrok alle gasten bij de cermonie. Super interactief waardoor iedereen meegenoot van dit bijzondere moment. Dynamisch en flxibel, zo liet hij het bruidspaar tijdens het voordragen van de gelofte in het midden van de hele groep staan en liet hij iedereen de stoelen draaien zo dat het bruidspaar nog meer in het middelpunt stond. Zo kon iedereen het goed zien en waren ze voor iedereen verstaanbaar.

bruid maakt met vader entree voor kasteel ceremonie

bruid ziet bruidegom voor het eerst bij de trouwceremonie kasteel bruiloft

Bruidegom wacht met zoontje bruid op

Trouwceremonie kasteel de Wittenburg

emotioneel moment tijden de trouwceremonie

Trouwceremonie door Mark van Leeuwen bij Kasteel de Wittenburg

Trouwgeloften kasteel ceremonie

Trouwgeloften bruid kasteel bruiloft

trouwgeloften bruidegom kasteel bruiloft

kinderen tijdens trouwceremonie

first kiss trouwceremonie kasteel bruiloft

zoontje is blij papa en mama zijn getrouwd

Ring moment kasteel bruiloft trouwceremonie

Trouwfotograaf houd van de kasteel fotoshoots

Als fotograaf hou ik van kasteel bruiloften! De combinatie van natuur en architectuur, I just love it :) Even snel een half uurtje er uit met het bruidspaar om samen foto's te maken. Teven een moment om even tot rust te komen voor het bruidspaar. De dag gaat echt zo snel, dus ik help ze graat te herinneren om even een stapje terug te doen en te genieten wat voor moois er allemaal gebeurd. Dan zie je ook de rust komen en kunnen ze volop genieten samen van de shoot. 

kasteel fotoshoot met bruidspaar

kasteel trouwfotograaf

kasteel bruidsfotograaf

trouwfotoshoot bij kasteel

bruidspaar bij kasteel de Wittenburg Wassenaar

Taart moment kasteel bruiloft

Het is altijd weer een verrassing wat er hier gaat gebeuren, zo vaak zijn hier hele gave foto's te maken. Zo ook deze keer, bij het openenen van de champagne ging het bijna mis. De fles champagne spoot open en alles ging rakelings langs de taart!

bruidspaar maakt opnieuw hun entree bij kasteel trap

Taart moment gaat mis bij kasteel bruiloft

Diner en avond shoot in het kasteel

Het diner werd in stijl geopend door het bruidspaar. Samen brachten ze ook nog eens het fantastische nieuws dat er een kleine op komst was. Dat was natuurlijk een super grote verrassing voor iedereen, dit maakte de dag nog feestelijker! Het is natuurlijk super om de trouwdag af te sluiten met nog een paar foto's in het kasteel. Zo heb je een mooi passend einde van je dag!

Bruidspaar opent diner in kasteel

Avond shoot met bruidspaar in kasteel

Avond shoot in kasteel met bruidspaar


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG