Bruidsfotografie Kasteel Wittenburg Wassenaar | Pleuni en Wilco

Bruidsfotografie Kasteel Wittenburg Wassenaar | Pleuni en Wilco

/ 19 mei 2018

CATEGORIEËN: Award Winning, Bruidsfotografie, Kasteel de Wittenburg, Wassenaar

Voorbereidingen voor de trouwdag in Wassenaar begon in Den Haag

Een prachtige bruiloft op de geweldige locatie kasteel de Wittenburg in Wassenaar, daar waren we vandaag om deze dag te fotograferen. De dag begon voor mij bij de bruidegom die zich klaar ging maken voor zijn trouwdag in een hotel vlak bij het huis waar de bruid zich klaar ging maken. Terwijl ik bij Wilco was, ging m'n second shooter Wickie bij Pleuni al wat leuke sfeerbeelden schieten. Later sloot ik bij de bruid aan om de rest van het aankleding te fotograferen.

Bruidegom maakt zich op voor z'n trouwdag in een hotel

Om de hoek van hun huis was een mooi hotel waar Wilco zich op z'n gemak kon voorbereiden op hun kasteel huwelijk. Samen met de "best man", dat is gezellig, maar ook zeker handig met het aankleden. Manchetknopen bij je trouwpak staat prachtig, echter het alleen aandoen van manchetknopen kan voor een uitdaging zorgen. Samen gaat dat veel makkelijker en ook wat hulp met de stropdas is altijd fijn.

Stropdas omdoen bij de

Bruidegom doet stropdas aan voor spiegel

Bruid doet haar voorbereidingen thuis voor haar huwelijk in Wassenaar

Het was al lekker gezellig toen ik aankwam, de voorbereidingen waren al in volle gang. De kapper Bart Rond was al goed bezig en het begon er al prachtig uit te zien. Zijn dochter Mandy verzorgde daarna prachtig de make-up. Om alles goed te laten zitten, werd dit met een spray goed beschermd zodat ze de make-up de hele dag mooi bleef zitten. Daarna kon ze haar trouwjurk aandoen met hulp van moeder. Uiteraard wilde ze zelf ook zien hoe mooi ze er uit zag!

Bruids make-up

Bruid in bruidsjurk

De Trouwceremonie in Kasteel de Wittenburg in Wassenaar

Allereerst, wat een prachtige trouwlocatie is Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Net buiten Den Haag, maar het geeft je het gevoel of je je ergens in een Frans kasteel bevindt. Met prachtige kamers en een beeldschone tuin omringt door water en bos, is dit de ideale locatie om binnen en/of buiten een trouwceremonie te houden. Wilco en Pleuni hadden er voor gekozen om dit in de beeldschone trouwzall binnen te doen. Na een mooie opkomst volgde een emotionele ceremonie met natuurlijk een geweldige eerste kus als man en vrouw.

Trouwceremonie Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Eerste kus als man en vrouw in Wassenaar

Fotoshoot van bruidspaar in Kasteel de Wittenburg

Na de ceremonie was er uiteraard een felicitatie moment en tijd om te proosten en voor taart! Maar snel daarna was het tijd voor de fotoshoot. Met iets meer dan een uur de tijd konden we zowel binnen als buiten foto's maken. De mooie klassieke zalen lenen zich erg goed om foto's te maken, ideaal als het weer buiten foto's maken niet toelaat. Dan heb je altijd een goed alternatief als het regent. In dit geval was het prima weer en konden we het gewoon beide doen, omdat het kon ;). 

Bruidspaar in het bos bij Kasteel de Wittenburg

Bruidspaar in de voortuin Kasteel de Wittenburg Droneshot

Klassiek trouw portret wassenaar

Bruidegom portret Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Portret bruid met bruidsboeket Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Bruid en bruidegom portret Kasteel de Wittenburg Wassenaar

bruid en bruidegom op de trap Kasteel de Wittenburg Wassenaar

Bruidegom met vrienden in de bar bij Kasteel de Wittenburg Wassenaar


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG