Trouwfotograaf Slot Zeist | Sophie en Anoep

Trouwfotograaf Slot Zeist | Sophie en Anoep

Bruiloften / 24 juni 2019

CATEGORIEËN: Award Winning, bruidsfotograaf, Bruidsfotografie, Slot Zeist

De voorbereidingen voor trouwen in Slot Zeist

Vandaag stond eerst een mooie rit voor de boeg richting Zeist. Samen met m'n second shooter Robin vertrokken we vroeg om het aankleden bij de bruid Sophie en Bruidegom Anoep vast te gaan leggen. Samen in hetzelfde hotel, zelfde kamer, alleen op een andere verdieping. Dat is natuurlijk een grappig idee om zo dicht bij elkaar te zijn als bruid en bruidegom, zo kun je je nog meer inleven waar de ander op dat moment mee bezig zou kunnen zijn.

Sophie werd deze ochtend prachtig opgemaakt en haar haar in model door Sally-Jane, ook een topper uit Den Haag! Moeder en zus waren erbij om met alles te helpen en de laatste dingen te regelen. Zo werden de bloemen vers gebracht en de gasten die van ver kwamen vriendelijk verwelkomt. Uiteraard hielp moeder met de prachtige jurk van Unique Bridal uit Den Haag dicht te knopen!

Bruidskapsel en make-up wordt aangebracht bij bruid

Moeder van de Bruid doet de jurk dicht

Finishing touches bij de bruid

Het gebeurd niet vaak dat er wat tijd over is, maar als dat wel zo is dan is dat een mooi moment om een creatief shot te maken!

Creatief Bruids portret

Vader ziet zijn dochter voor het eerst in haar bruidsjurk

Een mooi moment op een trouwdag is toch wel dat de vader van de bruid voor het eerst zijn dochter ziet in een trouwjurk. Prachtig om te zien hoe trots hij is op zijn mooie dochter. Na een intiem momentje kon hij nog mooi even helpen met de geweldige trouwschoenen van Sophie. Lekker kleurrijk onder de witte jurk!

Vader bruid ziet zijn dochter voor het eerst in trouwjurk

Vader bruid helpt met trouwschoenen aan doen

De voorbereidingen van de bruidegom

Met een uitzicht op Slot Zeist vanuit de hotel kamer vonden alle voorbereidingen van de bruidegom plaats. Anoep ging trouwen in een traditioneel trouwpak uit India, hoe vet! Wat een kleuren en dan daarbij ook nog een fel gekleurde tulband. Dat omdoen was nog wel lastig, dus de hulp van vader was meer dan welkom. Dat leverde meeteen een aantal toffe beelden op. 

Vader bruid doet traditionele tulband om

Bruidegom krijgt traditionele tulband uit India om

Bruidegom in traditioneel trouwpak uit India

Bruidspaar ziet elkaar voor het eerst bij de trouw cermonie in Slot Zeist

Samen met haar vader, liep de prachtige bruid Sophie de statige trouwzaal binnen in Slot Zeist. Anoep de bruidegom zat daar al een tijdje met wat spanning te wachten, maar daar was ze dan eindelijk. Trots gaf de vader van de bruid zijn dochter over aan de bruidegom zodat de ceremonie kon beginnen. Mooi om te zien hoe innig ze elkaar begroetten. 

Bruid komt met vader trouwzaal Slot Zeist binnen

Bruid en bruidegom zien elkaar voor het eerst bij trouwceremonie Slot Zeist

Trotse ouder van de bruidegom tijdens trouwceremonie Slot Zeist

Groepsfoto Daggasten Slot Zeist

Na de persoonlijk geschreven geloften, het ja woord, de kus en het tekenen van de huwelijks acte was het tijd geworden om met alle gasten een foto te maken! Met z'n allen op de trap voor dit mooie kasteel. Het bruidspaar werd eerst uitgebreid gefeliciteerd met bellenblaas en ze maakte daarmee hun entree naar buiten.

Bruidspaar wordt gefeliciteerd met bellenblaas

Fotoshoot bruidspaar bij Slot Zeist

Heel even alle gasten alleen laten om een fotoshoot te doen rondom Slot Zeist. Een mooi moment voor alle gasten om uitgebreid bij te praten tijdens de receptie onder het genot van een hapje en een drankje. Dit geeft de mogelijkheid om met het bruidspaar een half uurtje foto's te maken. Uiteraard een foto voor de prachtige entree om vervolgens een rondje buiten om Slot Zeist te maken en lekker ontspannen foto's te maken zonder dat je gasten dit zien en je willen feliciteren.

Bruidspaar voor Slot Zeist

Slot Zeist fontijn met bruidspaar

Bruidspaar voor de historische bomen Slot Zeist

Bruidspaar aan de achterkant Slot Zeist

Bruidspaar Drone Shot Slot Zeist

Foto's met bruidspaar binnen in Slot Zeist

Na de receptie zou de bruidegom zich omkleden in een mooi pak, dit moment snel gegrepen om nog wat foto's binnen in slot Zeist te maken met dit bruidspaar. Heerlijk dat alle ideeen verwelkomt worden en er voor open staan om van zulke momenten gebruik te maken. Snel wat shots voorbereid zodat Sophie en Anoep maar een kleine tien minuten bezig waren met foto's waarna ze snel weer konden genieten met hun gasten van het heerlijke weer en gezelligheid. Na het eten was er uiteraard nog een mooi taartmoment, wat zag de taart er geweldig uit!

Bruidspaar binnen op trap Slot Zeist

Bruid gaat de trap af in Slot Zeist

Taart Moment Bruidspaar Slot ZeistOpmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG