Bruidsfotograaf Den Haag | Stephanie en Mathijs trouwen op Scheveningen

Bruidsfotograaf Den Haag | Stephanie en Mathijs trouwen op Scheveningen

/ 29 augustus 2016

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, bruidsshoot, den haag, fotografie, scheveningen

Soms zit het mee, soms zit het tegen. In dit geval zat het weer heel erg mee. Het was een mooie dag op het havenhoofd van Scheveningen. Samen met m'n assistent stond ik het bruidspaar op te wachten. Het licht was die dag prachtig en we konden niet wachten om te beginnen met de bruidsshoot. Het bruidspaar zou in een nabij gelegen strandtent trouwen en dit was de ideale plek om vooraf wat foto's te maken zonder dat de gasten de bruid en bruidegom konden zien.

Stephanie en Mathijs wonen in New York en gingen in Nederland trouwen in het bij zijn van alle familie en vrienden. Daar ze in Amerika woonden was het lastig om alles te plannen. Zes weken voor de bruiloft werd ik benaderd met de vraag of ik hun bruiloft wilde vast leggen. Natuurlijk zei ik ja! In deze korte tijd hadden ze alles kunnen regelen en het liep allemaal voorspoedig. Het was zelfs gelukt om hun favoriete auto, een Citroen Snoek te regelen. 

Tijdens het wachten op het bruidspaar kregen we netjes een telefoontje dat ze 10 minuten later weggegaan waren en daar rekening mee konden houden. Die 10 minuten werden alleen wat langer. De mooie bruidsauto vertoonde kuren en kon niet met normale snelheid rijden. Gelukkig was het niet ver rijden en waren ze nog aangekomen op de bestemming. In plaats van anderhalf uur hadden we nog maar iets meer dan een half uur de tijd voor de foto's voordat ze naar de strandtent moesten voor de ceremonie.

Ondanks de tijdsdruk hielden we allemaal ons hoofd koel en was het een super relaxte fotoshoot. De bruidsmeisjes en de bruidsjongen deden het geweldig en zo konden de spontane knuffels en kus op de wang mooi vastleggen. Het mooie bruidspaar stonden heel natuurlijk voor de camera en lette vooral op elkaar. Hier en daar een paar kleine aanwijzingen om tot een fantastisch resultaat te komen.

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG