Onze Friese Stabij Chico

Onze Friese Stabij Chico

Persoonlijk / 08 februari 2016

CATEGORIEËN: Dieren, fotografie, fotoshoot, portret

ONZE FRIESE STABIJ CHICO

Na een lange zoektoch voor de ideale gezinshond zijn we terecht gekomen bij het honden ras Friese Stabij. Via een advertentie uit Friesland waren we na het zien van de foto's op een slag verliefd op deze pups. Op 13 juli 2016 zijn we vanuit Den Haag naar Friesland gereden om de nog beschikbare pups te bekijken. Er was nog keuze uit drie, een hele brutale/dominate/bijdehante pup, een hele schuchtere/temide/terug getrokken pup en een pup die dit alles had. Dat was uiteraard degene die ook meteen naar ons toe kwam lopen alsof hij meteen met ons mee naar huis wilde om ons gezin zijn nieuwe thuis te noemen. 

Na een half uur kijken, ondeugende acties en vooral veel knuffelen wisten we zijn naam, vanaf nu heet je Chico kleine vriend. Na het tekenen van alle papieren volgde onze terug reis van 2 uur naar de stad achter de duinen. Heerlijk lag hij na korte tijd zonder wagenziek te worden te slapen op de schoot van mn vriendin Charina. Sindsdien is hij een enorme aanwinst voor het gezin en vinden we het heerlijk om lekker in de bossen en duinen te spelen met andere honden. En met veel deduld lukt het soms ook nog om hem mooi te laten poseren voor de camera hoewel hij dat nog wel een beetje eng vindt :)

Kijk voor meer portret foto's in mij portret portfolio gedeelte of boek je eigen fotoshoot: Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG