Gaelforce Seisium bij J&M door Videograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Gaelforce Seisium bij J&M door Videograaf Den Haag Paco van Leeuwen

Persoonlijk / 22 mei 2016

CATEGORIEËN: den haag, videograaf

Muziek, gezelligheid, een hapje en een drankje, wie houd er niet van?! Zeker als goede vrienden van ons dit organiseren zijn we er zeker bij. Het is altijd weer leuk om iedereen te zien en te spreken en samen te genieten van deze mooie avonden. Dit was er zoals gewoonlijk ook weer zo een. Dit maal gehouden bij J&M in de Prinsenstraat in Den Haag, een echte thuiswedstrijd dus. Ik hou er van om bij zulk soort avonden foto's te maken van de leuke mensen om me heen zodat iedereen achteraf de avond nog een keer kan herleven. 

Dit keer ging het alleen wat anders, na een aantal foto geschoten te hebben kwam Jimmy naar me toe. Dit is naast een geweldige muziekant ook een meesterlijke videograaf en editor. Z'n videograaf kon het deze avond niet redeen om te komen en vroeg of ik het wilde doen. Deze uitdaging heb ik aangenomen en ben aan de slag gegaan met filmen van de avond. Deze keer dus wat minder foto's maar wel een leuke video.

Gaelforce Seisium from Paco van Leeuwen Fotografie on Vimeo.

 Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG