Trouwfotograaf Botanische Tuin Utrecht en Den Haag | Jaap en Naomi

Trouwfotograaf Botanische Tuin Utrecht en Den Haag | Jaap en Naomi

/ 27 juli 2018

CATEGORIEËN: Award Winning, Botanische Tuin, Bruidsfotografie, den haag, Trouwfotograaf, utrecht

Een tropische huwelijk fotograferen in Nederland

Deze bruiloft op 27 juli 2018 was er een om nooit meer te vergeten. Uiteraard is iedere bruiloft fotograferen speciaal en blijven deze bijzondere momenten je altijd bij, maar soms is er iets extra speciaal. Deze dag gaat in de boeken als de warmste dag ooit in Nederland. Om 10 uur in de ochtend begon de dag bij de het aankleden van de bruid en was het al 30 graden in de schaduw... 

Goede make-up op je trouwdag

bruids make-up

Een goede Make-up Artist op je trouwdag is zo belangrijk

De caribische muziek speelde over de speakers, de ventilator stond voluit te draaien en er werd al volop gedanst in de ochtend. Je kunt er voor kiezen om alles rustig aan te doen en alleen maar aan de hitte te denken, maar ondanks de hitte, lieten we ons niet weerhouden om er een fantastische dag van te maken. Het gaf het gevoel alsof dit huwelijk op een van de caribische eilanden was vandaag. Een uitdaging voor de make-up artist Phylicia Make-up Artist, die ondanks de hitte prachtige make-up aanbracht die echt de hele dag goed bleef zitten ondanks de 40 graden met daarbij natuurlijk veel zweten om af te koelen.

Bruid danst met moeder in de ochtend

Bruid doet parfum op

Jimmy Choo bruids schoenen

Elkaar voor het eerst zien op je trouwdag

De reacties van de bruid en de bruidegom fotograferen als ze elkaar voor het eerst zien op hun trouwdag, een van de leukste momenten. De spanning die zich heeft opgebouwd in de aanloop naar deze mooie dag komt er dan in 1 keer uit. Iedereen z'n reactie is weer anders, de een is super blij, de ander begint spontaan te huilen en een ander kan niet stoppen met kijken naar elkaar hoe mooi ze zijn. Dit is een prachtig moment om te fotgraferen daar er in korte tijd zoveel emoties door iemand heen gaat en dan is het heel moeilijk om maar 1 foto van dat intieme moment te kiezen. In dit geval heb ik voor de split second er voor gekozen.

first look op de trouwdag

Naar het stadhuis in Den Haag voor de huwelijksceremonie

Een van de mooiste gemeentelijke locaties in Den Haag om te gaan trouwen, het oude stadhuis naast de Grote Kerk in het centrum van Den Haag. Iedere keer vind ik het weer bijzonder om hier te mogen fotograferen. Een mooie uitdaging om bij iedere bruiloft toch weer met wat andere shots te komen. Jaap en Naomi hadden er voor gekozen om samen de trouwzaal binnen te komen. In plaats van hun binnenkomst te fotograferen, was dit een uniek moment om het samen oplopen in de hal te fotograferen. Zo is dit bijzondere moment toch op een andere manier vastgelegd en dit maakt hun reportage toch nog een stukje persoonlijker.

Opkomst bruidspaar stadhuis Den Haag

Trouwzaal oude stadhuis Den Haag

Een verhitte ceremonie in Stadhuis Den Haag

Bruidspaar achterkant Stadhuis Den Haag

De trouwshoot 

In de ochtend op weg naar de bruid had ik al een mooie locatie gespot, om de hoek van hun huis. Zelf hadden ze er nooit bij nagedacht om daar foto's te maken voor hun huwelijk, maar op mijn aanraden zijn we er nog even langs gereden voor we door zouden rijden naar Utrecht. Door de hitte van deze zomer was het gras helemaal droog en leek het net een heuvel met een kerkje daarop wat ergens in Frankrijk of Italie had kunnen zijn. Ze vonden mijn voorstel om daar foto's te maken een goed idee ondanks dat we ook in Utrecht nog een fotomoment hadden gepland. Nu we vlak bij hun huis een deel van de trouwshoot hebben gedaan, maakt dit het iedere dag thuis komen toch extra speciaal. Je wordt iedere keer weer aan je trouwdag herinnerd.

Trouwshoot Den Haag

Bruids fotoshoot Den Haag

Bruid en Bruidegom fotoshoot Den Haag

Trouwshoot in de botanische tuin Utrecht

Op weg naar de botanische tuin in Utrecht waar de rest van de trouwdag gevierd werd, stopte we eerst even langs hun oude studentenhuis waar ze elkaar ontmoet hadden. Leuk om daar eerst een aantal foto's te maken voordat we door zouden rijden naar de feest locatie. Daar zou de kerkelijke ceremonie plaatsvinden gevoldg door de receptie en het diner. Een vol programma dus en een fotomoment zat er niet in door wat eerder opgelopen vertraging. Tijdens het diner zag ik de zon langzaam zakken en werd het licht super mooi. Ik liep naar Jaap en Naomi toe en vertelde hun van deze mooie kans om nog gave foto's te maken in de botanische tuin zonder andere mensen daar, prachtig licht en ook even een momentje te nemen om samen te genieten van de mooie dag. 

Fotoshoot studentenhuis utrecht

Bruidspaar in de botanische tuin utrecht

Bruidspaar bij zonsondergang botanische tuin utrecht

Bamboe bos botanische tuin Utrecht met bruidspaar

Trouwshoot bamboe bos botanische tuin Utrecht

Taart- en feestmoment 

Na het diner was het tijd voor het taartmoment en de eerste dans. Het was ongeveer 42 graden in de botanische tuin, maar dit hield niemand tegen om te genieten van de heerlijke taart en de openingsdans. Daarna werd er lekker gedanst en tot in de laate uurtjes doorgefeest. Drie shirts later en een natte handoek die aan m'n broek hing om het zweet af te vegen zat mijn dag fotograferen er op. Airco aan in de auto om af te koelen, maar met caribische muziek over de speakers om nog wat na te genieten van deze prachtige dag. Naomi en Jaap, het was super om hier bij te zijn en jullie dag vast te leggen!

Taart moment bruidspaar in de botanische tuin Utrecht

Eerste dans bruidspaar botanische tuin Utrecht

Dansen met de bruidsmeisjes in Utrecht

Enjoy the love!

 

 

 

 

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG