Review Peli 1535 Air | Trouwfotograaf Den Haag Gear Talk

Review Peli 1535 Air | Trouwfotograaf Den Haag Gear Talk

Gear / 13 januari 2021

CATEGORIEËN:

De winnaar in veiligheid gaat naar de Peli 1535 Air

Er zijn veel fotografie koffers/trolly’s/tassen op de markt, waarvan er een aantal ook echt goed zijn en ik deze ook graag gebruik. Maar als het gaat om mijn “Destination Weddings” is de Peli Air 1535 voor mij de absolute winnaar voor veiligheid.

“Een luxe koffer waar je zeer professioneel mee overkomt”


Design Peli 1535 Air voor een Trouwfotograaf

De Peli 1535 Air is onder andere bedoeld om mee te nemen als handbagage in het vliegtuig. Deze voldoet dus aan de standaard (controleer dit uiteraard vooraf bij de luchtvaartmaatschappij) om mee te kunnen nemen en mijn Essentiële Destination Wedding kit t.w.v. duizenden euro’s aan apparatuur niet hoeft in te checken met de daaraan verschillende gebonden risico’s. Bijvoorbeeld onzorgvuldig mee omgaan van personeel op de luchthaven, maar vooral niet te vergeten het zoekraken van de koffer waardoor ik mijn Destination Wedding niet zou kunnen fotograferen. Naast dat de koffer zeer praktisch is, heeft het ook nog eens een mooi luxe design en kom je zeer professioneel over. Het klinkt misschien heel raar, maar mede door professionaliteit uit te stralen, nemen mensen je serieuzer in veel omstandigheden. Als je een professionele fotograaf bent, maakt dat het ook weer makkelijker om meer waarde aan je werk te geven en dus meer voor je diensten te kunnen vragen.


Essentiële Trouwfotograaf Destination Wedding kit

Wat voor mij persoonlijk erg belangrijk is, is dat ik al mijn essentiële fotografie spullen veilig in mijn handbagage kan meenemen. De koffer is supersterk en licht van gewicht, dit maakt het vervoeren van mijn essentiële spullen erg makkelijk. De Peli 1535 Air komt met een standaard indeling van de gele foam deviders en is zeer gemakkelijk naar wens aan te passen. Dit laatste heb ik zelf gedaan daar ik zo mijn hele kit erin kon krijgen zonder dat ik de lenzen van mijn camera hoefde te halen. Tevens was de gele kleur (ondanks dat dit me aan Nikon moest denken ;) ) super fijn door het grote contrast tussen de kleine zwarte accessoires om deze snel te kunnen vinden in de koffer.

Mijn essentiële Destination Wedding kit:

Essentiële Destination Wedding Kit Award Winning Trouwfotograaf
Essentiële kit Award Winning Destination Wedding Photographer

 

2x Canon EOS R6
4x Canon Accu
1x Canon accu lader
1x Canon EF 24mm F/1.4 L USM II
1x Canon RF 50mm F/1.2 L USM
1x Canon EF 85mm F/1.4 L IS USM
1x Canon Mount Adapter EF-EOR R
3x Profoto A1X Air TTL - Canon
6x Profoto A1 Li-ion battery
1x Profoto A1 accu lader
2x Profoto Remote Air-TTL - Canon
1x Profoto gel kit en 1x Profoto grid kit
2x Magmod Maggrip
2x Magmod Maggrid
3x Magmod Maggel
2x Magmod Magsphere
2x Alpine gehoorbescherming

Essentiële kit Award Winning Destination Wedding Photographer in Peli 1535 AirEssentiële kit Award Winning Destination Wedding Photographer in Peli 1535 Air

 

Beschermning van al je gear

Nog nooit heb ik alles zo veilig kunnen meenemen en hoefde ik me geen zorgen te maken over de duizenden euro’s aan fotografie spullen. Door de foam padding in de bovenkant en de dikke gele tussenstukken, zit alles stevig vast en verplaatst het niet tijdens het vervoer. Tijdens het reizen met deze koffer merk je hoe soepel de koffer op de wielen rolt en dat deze tegen een stootje kan. Ik heb hem zelfs een aantal keer als kruk gebruikt daar er op dat moment geen stoelen beschikbaar waren. 

Als destination wedding photographer kom ik op vele diverse plaatsen met verschillende weersomstandigheden. Veel voorkomend voor mij is Puerto Rico waarbij ik veel op de stranden, in het regenwoud en rond diverse rivieren fotografeer. Rond al deze plaatsen is natuurlijk veel water en moet ik erop kunnen vertrouwen dat ik me daar geen zorgen om hoef te maken. De Peli 1535 Air is absoluut waterdicht. Zand, een golf water uit de zee, een stortbui in het regenwoud of de koffer langs het water bij een rivier? Dat is dus totaal geen enkel probleem.

“Geen zorgen maken over je spullen, 100% aandacht voor je shot”

Peli 1535 Air in het zand bij een Destination Wedding

Geen zorgen maken over je spullen, 100% aandacht voor je shot met de Peli 1535 Air

Trouwfotograaf met Peli 1535 Air bij een destination shoot

Trouwfotograaf met Peli 1535 Air bij een destination shoot in de regen

 

Resume: Waarom de Peli 1535 Air als Trouwfotograaf?

Bescherming:
Ik zocht een koffer waar ik mijn essentiële Destination Wedding kit veilig in kon vervoeren zonder deze te hoeven tillen. Ik zocht dus een stevige koffer op wielen.

Waterdicht:
Daar ik als Desination Wedding fotograaf in diverse omstandigheden fotografeer, zocht ik een koffer die tegen zand kan en 100% waterdicht is.

Ontwerp:
De koffer is licht, stevig en makkelijk te vervoeren als handbagage in het vliegtuig. De koffer rijdt heerlijk op z’n wielen en kan zelfs gebruikt worden om op te zitten.

Garantie: 
Levenslange garantie zonder vragen “if you brake it, we replace it”Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG