Trouwalbums

Preserve Your Memories from Paco van Leeuwen Fotografie

Bij iedere bruiloft hoort natuurlijk een prachtig Trouwalbum. Een professioneel trouwalbum zit altijd in een van onze pakketten. Een professionele fotograaf heeft beschikking tot de beste kwaliteit albums die vandaag de dag beschikbaar zijn op de markt. Een trouwsfotograaf is niet alleen iemand die mooie plaatjes kan schieten, maar een echte huwelijksfotograaf heeft ook grote kennis van album design en maakt gebruik van gespecialiseerde software om deze zo mooi mogelijk te maken. Het is natuurlijk de bedoeling dat deze albums generaties mee zullen gaan, vandaar het grote belang dat een album 100% naar tevredenheid zal moeten zijn.

Er zijn vele opties voor onze trouwalbums, ze kunnen volledig naar persoonlijke wens samengesteld worden. Standaard komt bij ieder pakken een album van 30x30cm met dikke pagina's. Jullie kunnen ook een album upgrade doen naar 35x35cm of 40x30cm. Ook bepaal je vooraf het soort cover (linnen, leer, foto, acryl, etc) en eventuele UV bescherming op de pagina's zo dat ze beter beschermd zijn tegen vuil en vettige vingers die met hun natuurlijke zuurgraad de foto's zouden kunnen aantasten. De foto op de cover wordt natuurlijk achteraf bepaald en de daarbij passende kleur van het album. 

Na jullie bruiloft ga ik hard aan het werk om alle foto's uit te zoeken en te bewerken. Dan maak ik een album opzet en zodra deze klaar is nodig ik jullie uit om deze te komen bekijken samen met de selectie van foto's. Ik vind het altijd zeer waardevol om te zien hoe jullie reageren op de foto's, uit jullie reactie kan ik aflezen welke foto's voor jullie het belangrijkst zijn en deze een prominente plek te geven in het album. Na jullie bezoek stuur ik jullie een link waar jullie het album online nog eens op het gemak kunnen bekijken en reacties achter laten en eventueel een verzoek doen om iets aan te passen. Pas na 100% tevredenheid over het album ga ik deze bestellen.

Wat je tegenwoordig veel ziet zijn de ouderalbums. In de meeste gevallen worden deze meebesteld voor de ouders als bedankje voor alle goede zorgen tijdens de trouwdag. De ouder albums zijn exact het zelfde van opmaak zowel aan de binnen kant met de layout als de cover opties. Het enige verschil is dat ze aan beide zijde 10cm kleiner zijn. 

Jullie trouwalbum heb je niet altijd bij je, en wil je soms ook helemaal niet overal mee naar toe nemen. Dan kun je natuurlijk ook gewoon lekker een ouder album voor jullie zelf bestellen, "If you don't tell, I won't ;)" Als je dit toch nog te groot vindt, dan zijn de mini albums die gemakkelijk in een handtasje passen een leuke optie. Heel handig om overal mee naar toe te nemen en de foto's aan iedereen te laten zien zonder bang te zijn dat jullie echte erfstuk vies wordt of misschien wel beschadigd.

TERUG