Gear trouwfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen Fotografie

Gear trouwfotograaf Den Haag Paco van Leeuwen Fotografie

Gear / 15 januari 2018

CATEGORIEËN: bruidsfotograaf, den haag, Destination Wedding Photographer, Gear

Als professionele bruidsfotograaf gebruik je natuurlijk ook professionele apparatuur. Niet alleen de kwaliteit van de foto's zal dan beter zijn, belangrijker nog is de betrouwbaarheid. Je apparatuur wordt het hele land door gesleept en steeds vaker ook naar het buitenland om bruiloften vast te leggen. Het materiaal heeft het dus zwaar te verduren, van brande zon tot stromende regen. Dit alles mag een trouwfotograaf niet hinderen om een trouwdag vast te leggen en moet deze apparatuur dus weersbestendig zijn. Daar je op een dag geen tijd mag verliezen en je natuurlijk zuinig op je spullen bent, moet je apparatuur ook tegen een stootje kunnen als je met twee camera's om weer eens op de grond ligt voor het ideale shot.

Ook is het een "must" als trouwfotograaf om twee dezelfde camera bodies te hebben om een zo constant mogelijk beeld te krijgen uit je foto's (er zit tussen verschillende modellen van een merk kleurverschil). Nog een reden om minimaal twee bodies mee te nemen naar een trouwdag is; ondanks professioneel materiaal, kan er altijd iets mis gaan. Een bodie kan intern stuk gaan of kan van buitenaf onverhoopt beschadigen dusdanig dat hij niet meer goed functioneert. Dan is er altijd nog een tweede camera om jullie mooie dag nog verder vast te kunnen leggen.

Ditzelfde geld voor de professionele lenzen. Naast het bovengenoemde over de weersbestendigheid, hebben lenzen allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen. Het gebruik van deze mooie lenzen geeft dus ook een speciale look die erg gewild is voor het vastleggen van een bruidsreportage. 

Ook flitsers kunnen niet achterwege blijven en zijn onmisbaar op een trouwdag. Een award winning bruidsfotograaf moet flexibel zijn en in alle lichtomstandigheden foto's kunnen maken. Hier is het gebruik van flitsers een hele goede uitkomst. Naast het bestaande licht gebruiken/mooier maken, in donkere ruimtes jullie mooie momenten vastleggen, kun je met goed flits gebruik ook hele creatieve belichtingen maken die uniek zijn die je zullen verbazen.

Hieronder m'n gear lijst die mee gaat naar iedere bruiloft!Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

RECENT POSTS


TERUG