Bruidsfotograaf Den Haag zoekt stellen die een trash the dress shoot willen doen

Bruidsfotograaf Den Haag zoekt stellen die een trash the dress shoot willen doen

/ 25 juli 2016

CATEGORIEËN: den haag, fotoshoot, scheveningen, trash the dress

Laten we beginnen met: Wat is een "trash the Dress" shoot? Een trash the dress shoot in een fotoshoot waarbij het niet erg is dat de kleding nat of vies wordt. Met name de bruidsjurk die je normaal gesproken eigenlijk maar 1 keer draagt. De bruidsjurken kosten vaak veel geld en verdwijnen daarna meestal in de kast. Je wilt de jurk liever niet verkopen, maar je kan hem eigenlijk ook nooit meer aan. Vind jij dit eigenlijk ook zonde en zou je iets tof met je bruidsjurk willen doen, dan is een trash the dress shoot een gaaf idee!

Lijkt het jullie ook leuk om zo'n fotoshoot te doen op bijvoorbeeld het strand, neem dan even contact met me op. Je krijgt een selectie van de foto's in jullie eigen app en prints of een fotoalbum kunnen natuurlijk besteld worden. Boek nu je Trash the Dress Fotoshoot. (let op: beperkte beschikbaarheid)

 


Opmerkingen


Check beschikbaarheid

Reserveer tijdig jullie trouwdatum, populaire trouwmaanden zijn namelijk snel volgeboekt. Heb je een vraag of wil je checken of wij op jouw trouwdatum nog beschikbaar zijn. Neem dan contact op via onderstaande button!

MEER BLOG


TERUG